Wristbands Joma korta lila
  • Wristbands Joma korta lila

Wristbands Joma korta lila

PVP: 76,24 kr
65,28 kr
-15% Joma
Wristbands Lila Joma korta | Få dessa korta lila armband till bästa pris, ett Joma-tillbehör som förhindrar svettning och håller leden stödd

Wristbands padel Joma korta lila

Gör dig redo för dina mest krävande matcher med den nya produktkatalogen Joma 2023. Där hittar du korta lila armband med svarta detaljer, oumbärliga under de varmaste dagarna. Tack vare tygerna som används slipper inte en droppe svett dem.

Så du kommer att njuta av ett torrt grepp om racket och du kommer att kunna torka bort de obekväma svettdropparna som faller ner i ansiktet. Men du kan också använda dem för att hålla leden och undvika dåliga gester medan du spelar. För att avsluta kan du få dem i förpackningar om 2 enheter.

Wristbands Joma kort storlek i lila, egenskaper

  • Paket med 2 enheter kortare lila Joma-armband.
  • Huvudsakligen bomull med 15% elastan och 5% polyamid.
  • De behåller det gemensamma ämnet och undviker dåliga gester.
  • Du kommer att kunna använda dem under fler spel eftersom de är resistenta.
  • Lila med logga och svarta detaljer.
  • Finns i tillbehörskatalogen Joma Padel 2023.

Vem är det till? Enligt vår åsikt kan de användas av alla idrottare som vill bekämpa svettning, särskilt under sommaren, eftersom kombinationen av material gör dem extremt absorberande.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de erbjuder en mycket bekväm passform, så de är inte obekväma eller irriterande när de väl är på. De finns även i en mängd olika färger, dessa är lila men du kan även få dem i gult, orange, rött eller grönt.

Upptäck mer om varumärket JOMA

Upptäck nyheterna från Joma Padel, ett varumärke som under åren har gjort sig ett namn i padelvärlden. 2018 blev det en av de officiella sponsorerna för den bästa kretsen i världen: World Padel Tour. För närvarande har den redan representation av många professionella spelare i backen.

Byt till ett av de bästa märkena och få dina nya padelskor, kläder, racket och andra tillbehör till bästa pris, vi försäkrar dig att du inte kommer att bli besviken. I vår paddelbutik hittar du alla produkter till bästa pris, samt ett brett utbud av märken.

Features År: 2023
Våra bästa produkter