Muñequera Nox Roja logo Blanco 2019
  • Muñequera Nox Roja logo Blanco 2019

Rött armband med vit logotyp 2019

PVP: 76,79 kr
76,25 kr
-1% Nox
Köp de röda padelarmbanden med den vita broderade logotypen, ett Nox-tillbehör som förhindrar överskott av fukt och stödjer leden
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Rött armband med vit logotyp 2019

Hitta de tillbehör som föredras av allmänheten till bästa pris i vår sektion. Köp padelarmbanden i röd och vit logotyp från Nox 2019, perfekt för att undvika svettningar på armar och ansikte.

Dess sammansättning med elastiskt tyg ger den passform du behöver. Dessutom har mycket resistenta fibrer använts i deras tillverkning, så du kan ge dem intensiv användning som tål tidens gång och tvätt i gott skick.

Röda armband med vit logotyp, analys

  • Logotypen nox i rött och vitt 2019 är stora i storleken.
  • Säljes i blister om 2 st och i olika färger.
  • Sammansättning i bomull, nylon och polyester.
  • Utmärkt absorptionsförmåga med det fräscha balanssystemet.
  • Stor hållbarhet och motstånd.
  • Finns i tillbehörskatalogen för Nox Padel 2019.

Vem är det till? För killar och tjejer som tränar regelbundet och vill skydda sig mot svett på armar och händer. Vi rekommenderar dem även för spelare som återhämtar sig från en handledsskada, eftersom de håller värmen inne och stödjer området.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett tillbehör av hög kvalitet till ett bra pris. Dessutom har de en mycket slående röd design och en kontrasterande broderad logotyp, bara för de mest vågade!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av alla nyheter från Nox Padel till bästa pris och utrusta dig med produkter av högsta kvalitet. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av dem som är en del av hans lag.

Gilla dem och hitta din bästa allierade i deras nya kollektion av padel, kit, padelrack och kvalitetstillbehör för att prestera på ditt bästa. Och det är att företaget implementerar sina bästa teknologier och material i var och en av sina produkter.

Features År: 2019
Våra bästa produkter