Antivibrador Padel Shockout Rojo
  • Antivibrador Padel Shockout Rojo

Antivibrador Padel Shockout Rojo

164,00 kr
Shockout
4 antivibradorer Shockout färg rojo | Mer komfort i slaget med Shockout pad anti-vibration, ett paket med 4 delar att placera i hålen och reducera vibrationer till ett minimum

Antivibradores Padel Shockout 40091.003.1

Njut av ett mindre skadligt spel med den röda padelldämparen, ett tillbehör som du hittar i Shockout Padels tillbehörskatalog. Med dem kan du modifiera balansen i padel racketet förutom att ge strukturen större styrka.

Dess huvudsakliga funktion är dock att minska vibrationer, på så sätt får du en mycket bekvämare träff och vibrationerna skadar inte din arm. De är också mycket lätta att placera eftersom du bara behöver sätta in dem i hålen på båda sidor.

OBS Padel Shockout röd, egenskaper

  • Storlek 11,5 - 13 mm på de röda Padel Shockout antivibratorerna.
  • Säljes i paket med 4 enheter.
  • Färre skador eftersom de minskar vibrationer.
  • Du kan ändra balansen och hållbarheten för padel racket.
  • Finns i flera färger.
  • Nya tillbehör för att spela Shockout 2020 padel.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till spelare som kommer ur en armbågsskada eller avslutar matcher med obehag, eftersom enebes antivibratorer kan minska vibrationerna så att de inte påverkar din arm.

Varför kommer du att gilla det? Förutom alla dess tekniska egenskaper kommer den också att hjälpa dig att anpassa din padel racket eftersom du tack vare den röda färgen kan ge den din personliga touch. Du kan köpa dem i olika färger!

Ta reda på mer om varumärket SHOCKOUT

Njut av de bästa sensationerna på banan med Shockout Padel, ett välkänt varumärke inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2020
Våra bästa produkter