Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel Pro X ryggsäck svart
  • Royal Padel Pro X ryggsäck svart
  • Royal Padel Pro X ryggsäck svart

Royal Padel Pro X ryggsäck svart

PVP: 877,60 kr
745,41 kr
-16% Royal Padel
Royal Padel Pro X padel bag | Transportera precis tillräckligt med den nya svarta Pro X-ryggsäcken skapad för de människor som vill transportera sitt racket på ett skyddat och bekvämt sätt att träna.

Padelväska Royal Padel Pro X Svart

Dra nytta av de otroliga erbjudandena från vår paddelbutik för att förnya din gamla padelväska för en från Royal Padel 2022. Du kan nu köpa Pro X padel bagen i svart, som även om den kan verka liten har ett stort utrymme att bära din padel racket och andra tillbehör.

Till att börja med är dess handtag vadderade så att den blir mycket bekväm att transportera och kommer inte att skapa ryggsmärtor på grund av vikten. Dessutom har det inkluderats fickor på sidorna och på baksidan som hjälper dig att förvara de där tillbehören som du alltid vill ha nära till hands.

Royal Padel Pro X svart ryggsäck, funktioner

  • Royal Padel Pro X Black har designats med två sidfickor.
  • Mycket stora centrala fickor, en av dem för att skydda racket.
  • Handtag med vadderat skydd för att skydda ryggen mot skador.
  • Det tappar inte kvalitet över tiden tack vare de material som används vid tillverkningen.
  • Mindre ficka för mindre tillbehör.
  • Ny kollektion av ryggsäckar för Royal Padel 2022-spelare.

Vem är det till? Det är ett bra alternativ för de människor som rör sig på motorcykel eller cykel eftersom det hjälper till att transportera alla dina tillhörigheter bekvämt. Det är också ett bra alternativ för personer som har på sig lagom mycket när de tränar.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för hur enkel designen är, eftersom färgen svart har använts med detaljerna i företagets namn i vitt, en kombination som aldrig går ur stil och som du också kan bära med ett stort antal plagg .

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Upptäck den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i padelvärlden. Den här säsongen införlivar den nya teknologier och material i sina produkter, alla anpassade till spelarnas alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter