Ryggsäck Royal Padel Sports Pro vit 2023
  • Ryggsäck Royal Padel Sports Pro vit 2023
  • Ryggsäck Royal Padel Sports Pro vit 2023

Ryggsäck Royal Padel Sports Pro vit 2023

PVP: 822,75 kr
701,53 kr
-15% Royal Padel
Ryggsäck Royal Padel Sports Pro vit 2023 | Håll all din utrustning skyddad medan du transporterar den med den nya Pro-ryggsäcken från Royal Padel-företaget, en modell designad med termoutrymme för padelracket

Ryggsäck padel Royal Padel Deportiva Pro vit 2023

Transportera ditt racket och annan padelutrustning till matcherna i de nya ryggsäckarna från Royal Padel-firman där du redan har ett stort antal mönster tillgängliga för att välja din favorit. Köp Pro-modellen, en ryggsäck som har designats med en bakficka där du kan förvara upp till två rackets.

Den har även en mycket rymlig huvudficka, i vilken du kan förvara dina kläder, material, skor eller allt du brukar ta med dig till dina matcher. Å andra sidan är den väldigt bekväm att transportera tack vare att dess handtag är vadderade, så att du kan ta den överallt utan att vara irriterande.

Ryggsäck Royal Padel Pro i vitt, egenskaper

  • Royal Padel Pro-ryggsäcken finns i en annan färg att välja mellan.
  • Förstärkt yttre struktur tack vare PU-läderskalet.
  • Fack med plats för två racket och termoskydd.
  • Huvudficka där du kan förvara kläder och skor.
  • Mindre utrymmen för att förvara dina personliga tillhörigheter.
  • Vit design med svarta detaljer.
  • Ny kollektion av väskor för padel Royal Padel 2023.

Vem är det till? Perfekt för alla som letar efter en ryggsäck att förvara all paddelutrustning i på ett ordnat sätt samtidigt som den inte är för tung och svår att transportera eftersom den är designad med vadderade handtag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i vitt med detaljer i svart, en klassisk kombination som utan tvekan kommer att vara väldigt lätt för dig att kombinera med dina sportkläder. Den är också mycket motståndskraftig så att du kan leka med den länge.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Upptäck den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med längst erfarenhet i padelvärlden. Den här säsongen införlivar nya teknologier och material i sina produkter, alla anpassade till spelarnas alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på banorna i World Padel Tour med några spelare som Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter