Gymsäck padel Royal Padel svart
  • Gymsäck padel Royal Padel svart

Gymsäck padel Royal Padel svart

PVP: 109,15 kr
54,30 kr
-51% Royal Padel
Gymsac Individuell Royal Padel svart | Upptäck den svarta Royal Padel gymsack, din nya partner på padelbanan. Med utrymme för din racket och tillbehör har det aldrig varit lättare att bära det väsentliga.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Gymsac för Padel Svart Royal Padel

Den Royal Padel gymsack väskan i svart presenteras som din ideala partner för de där speldagarna på padelbanan. Dess lätta och kompakta design gör den perfekt för att bära det väsentliga utan några problem. Denna gymsack-ryggsäck handlar om komfort och funktionalitet, med glidande snören som passar perfekt på dina axlar, vilket underlättar transporten av din padelracket tillsammans med några nödvändiga tillbehör som handledsstöd och overgrips.

Den kvalitet av material som används av Royal Padel i tillverkningen av denna väska garanterar en exceptionell hållbarhet, så att du kan njuta av en trogen spelpartner under lång tid. Dess centrala ficka med dragkedja lägger till ett säkert utrymme för att förvara små personliga föremål och tillbehör, medan den svarta färgen ger en subtil och elegant estetik som passar till varje stil.

Funktioner Royal Padel gymsack väska i svart

  • Frontficka med dragkedja: perfekt för att förvara små tillbehör och hålla dem säkra.
  • Glidande snören: fungerar som handtag, anpassar sig lätt till axlarna för en bekväm och enkel transport.
  • Kapacitet för en padelracket: utrymme utformat för att säkert bära din padelracket.
  • Kvalitetstyg: garanterar en hög resistens och produktens hållbarhet.
  • Elegant design i svart: med märkets logotyp på framsidan som accentuerar dess estetik.
  • Tillhör Royal Padel tillbehörskollektion 2023.

Vem riktar den sig till?

Denna gymsack väska från Royal Padel är idealisk för både killar och tjejer tack vare sin unisex design. Den är särskilt inriktad på idrottare som föredrar att ta med sig precis det nödvändiga till padelklubben, eftersom dess kompakta storlek och enkel transport gör den perfekt för denna uppgift.

Varför kommer du att gilla den?

Den Royal Padel gymsack väskan i svart kommer att bli en oumbärlig tillägg till dina padelmatcher. Fickan med dragkedja är en detalj som du kommer att uppskatta för att inte förlora nycklarna eller mobilen. Dessutom är dess svarta finish inte bara elegant, utan också mycket lätt att kombinera med din sportiga outfit. Vänta inte längre och upptäck den komfort den erbjuder!

Upptäck mer om varumärket Royal Padel

Royal Padel är ett märke med en anmärkningsvärd bana inom racketssportsindustrin. Sedan dess etablering har den tillhandahållit högkvalitativ utrustning som uppfyller kraven från spelare, både amatörer och professionella.

Dess åtagande om kvalitet och innovation återspeglas i varje produkt, som i fallet med denna gymsack väska. De hållbara materialen, tillsammans med en funktionell och estetisk design, är ett vittnesbörd om Royal Padels engagemang för att bara tillhandahålla det bästa till sin kundkrets. Vänta inte längre och upplev skillnaden med Royal Padel!

Features År: 2023
Våra bästa produkter