Royal Padel RP Whip Hybrid 2024
  • Royal Padel RP Whip Hybrid 2024
  • Royal Padel RP Whip Hybrid 2024

Royal Padel RP Whip Hybrid 2024

PVP: 2 852,20 kr
2 423,82 kr
-16% Royal Padel
Royal Padel RP Whip Hybrid 2024 WHHYB24 | Uppnå excellens med Royal Padel RP Whip Hybrid, perfekt för avancerade spelare som söker precision och kraft. Känn skillnaden i ditt spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP Whip Hybrid padelracket

Upptäck den senaste utvecklingen inom padelracketar med Royal Padel RP Whip Hybrid 2024. En mästerlig kombination av banbrytande material och funktionell design som erbjuder avancerade spelare ett kraftfullt verktyg för att bemästra spelet både i kraft och kontroll.

RP Whip Hybrid 2024 är en syntes av innovation och tradition, som integrerar en hybridkärna som kombinerar polyeten och EVA-skum med aluminiumbelagt glasfiber, vilket skapar en oöverträffad spelupplevelse på padelbanan.

Egenskaper för padelracket Royal Padel RP Whip Hybrid 2024

  • Hybridkärna av polyeten och EVA-skum för en fastare och mer kontrollerad känsla.
  • Konstruktion av glasfiber och kolfiber för överlägsen hållbarhet och prestanda.
  • Medelbalans och tårformad design för perfekt balans mellan kraft och precision.
  • Ruffad yta för avancerade effekter och bättre grepp vid varje slag.
  • En del av Royal Padel 2024-kollektionen, en garanti för kvalitet och design.

Vem är den avsedd för? Detta racket är designat för avancerade spelare som söker en perfekt partner för offensivt spel, och erbjuder det bästa svaret både på kraftfulla volleys och kontrollerade slag.

Varför kommer du att gilla den? Med sin design och teknologi är RP Whip Hybrid 2024 förutbestämd att bli din favoritracket, som kombinerar prestanda och stil i ett racket som sticker ut både på och utanför planen.

Läs mer om varumärket Royal Padel

Med mer än tre decenniers erfarenhet av tillverkning av padelracketar fortsätter Royal Padel att vara i framkant av sporten, och erbjuder produkter som är synonyma med kvalitet, innovation och passion för padel.

För närvarande har varumärket Royal Padel racketar som är välkända bland de mest erfarna spelarna i landet, och modellerna Royal Padel Whip är de mest sålda. Missa inte din chans!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter