skyddande Royal Padel svart blå logotyp
  • skyddande Royal Padel svart blå logotyp

skyddande Royal Padel svart blå logotyp

PVP: 65,82 kr
54,30 kr
-18% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel svart blå logotyp | Låt inget skada ditt racket med det nya Royal Padel-skyddet i svart och blått designat för att placeras på ramen och förhindra att det går sönder på grund av slag

Universalskydd Royal Padel svart blå logotyp

Spela bekymmerslöst med det nya skyddet från märket Royal Padel som har designats i svart med blå bokstäver. Detta komplement placeras på ett mycket enkelt sätt i rackets ram och hjälper till att skydda det från att gå sönder på grund av slag.

Vi lyfter fram dess otroliga motståndskraft eftersom den har designats med högkvalitativa lim som hjälper till att förhindra att den lossnar på bara några få spel. Dessutom kan den fästas på alla typer av racket och den är väldigt lätt, så den kommer inte att lägga onödig vikt på ditt racket medan du spelar.

Svart Royal Padel-skydd med blå bokstäver, egenskaper

  • Royal Padel-skyddet har designats på en svart bakgrund med blå bokstäver.
  • Grov finish för att ge extra skydd mot slag.
  • Den håller länge tack vare dess kvalitetslim.
  • Det tar inte lång tid att lägga upp det.
  • Passar alla padel.
  • Royal Padel tillbehörskatalog 2023.

Vem är det till? Den är idealisk för alla de personer som är försiktiga och föredrar att förhindra att racket går sönder på grund av ett slag mot glaset medan de spelar. Den är också av hög kvalitet så den håller länge.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är den mest motståndskraftiga har den även designats i svart med bokstävernas detalj i blått, en kombination som utan tvekan är den vackraste så att du kan matcha den med ditt padelracket.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på banorna i World Padel Tour med några spelare som Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2023
Våra bästa produkter