Royal Padel RP R ACE 2024
  • Royal Padel RP R ACE 2024
  • Royal Padel RP R ACE 2024

Royal Padel RP R ACE 2024

PVP: 3 839,50 kr
3 268,51 kr
-15% Royal Padel
Royal Padel RP R ACE RACE24 | Frigör din potential med Royal Padel RP R ACE 2024, ett mästerverk av kraft med sin diamantform och höga balans. Utmana dina gränser på banan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP R ACE padelracket

Erövra banan med den senaste innovationen från Royal Padel: Royal Padel RP R ACE 2024. Denna toppmoderna modell, vald av Roger Aromí för säsongen 2024, lovar att revolutionera ditt sätt att spela med en kraft och precision som är utan föregångare.

Helgjuten i 3K-karbon och med en design optimerad för offensivt spel, positionerar sig Royal Padel RP R ACE 2024 som det ultimata verktyget för spelare som vill dominera varje hörn av padelbanan med precisa och kraftfulla slag.

Egenskaper padelracket Royal Padel RP R ACE 2024

  • Diamantform och hög balans för att maximera kraften i offensivt spel.
  • Byggd helt i 3K-karbon med X Torsion system för utmärkt motståndskraft mot vibrationer.
  • EVA-gummi med medelhård densitet för överlägsen kontroll och explosiva bollutsläpp.
  • Yta med "5D Rough Grip"-system, som säkerställer ett exceptionellt grepp och förödande effekter vid varje slag.
  • En del av Royal Padels racketkollektion för 2024.

Vem riktar den sig till?

Royal Padel RP R ACE 2024 är designad för den aggressiva spelaren, den som dominerar vid nätet och söker kraft och precision i sina lufthugg. Dess diamantform och framåtbalance gör den till en perfekt allierad för de mest djärva attackerna.

Varför kommer du att gilla den?

Den grova ytan på Royal Padel RP R ACE 2024 låter dig ge bollen ostoppbara effekter, medan dess estetik i synligt karbon och detaljer i orange kommer att göra att du sticker ut inte bara i spel utan också i stil.

Lär dig mer om varumärket Royal Padel

Royal Padel, ett varumärke synonymt med excellens och tradition inom padelvärlden, har byggt upp ett rykte om ständig innovation. Deras racketar är resultatet av en evolution inriktad på kvalitet och prestanda, designade för att möta de mest krävande spelarnas behov.

Med årtionden av erfarenhet i branschen fortsätter Royal Padel att engagera sig för teknologisk framsteg i sina produkter. Royal Padel RP R ACE 2024 förkroppsligar denna anda, genom att kombinera design, teknologi och passion för sporten i ett enda racket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter