Royal Padel RP R Control 2024
  • Royal Padel RP R Control 2024
  • Royal Padel RP R Control 2024

Royal Padel RP R Control 2024

PVP: 3 839,50 kr
3 268,51 kr
-15% Royal Padel
Royal Padel RP R Control RCONT24 | Dominera spelet med Royal Padel RP R Control 2024: innovativ design och exceptionell kontroll för den avancerade spelaren - känn skillnaden i varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP R Control padelracket

Upptäck överlägsenheten på banan med Royal Padel RP R Control 2024, det definitiva valet för padelspelaren som inte nöjer sig med mindre. Detta padelracket, med sin unika design och avancerade tekniska egenskaper, är designat för att höja ditt spel och dominera varje poäng.

Modellen R Control är synonymt med precision och kraft. Helt tillverkad av 12K-karbon och berikad med Rough Spin-ytan, är detta racket det perfekta vapnet för de mest tekniska och kontrollerade slagen, och säkerställer en oöverträffad spelupplevelse.

Egenskaper för Royal Padel RP R Control 2024 padelracket

  • Rund form och balans nära handen för exceptionell kontroll.
  • Hybridkärna med en mix av EVA-gummi och Polyeten för en premium känsla och touch.
  • Förstärkt hållbarhet med dubbelriktad 12K-karbon tubulär.
  • "Carbon 5D Rough Grip"-yta för avancerade effekter och optimalt grepp.
  • Förbättrad kraft samtidigt som enastående kontroll bibehålls tack vare kombinationen av kolfiber och hybridgummi.
  • En del av Royal Padels 2024 racketkollektion.

Vem är det för?

Med sin lätthet och utvidgade sweet spot, är Royal Padel RP R Control 2024 riktad till avancerade spelare, både män och kvinnor, som söker ett kontrollracket för att förbättra sitt försvar och anfall på banan.

Varför kommer du att gilla det?

Detta racket är kronjuvelen i Royal Padels mest avancerade serie, erbjuder en banbrytande design med kolfiberavslutningar och gröna detaljer som gör det till en av de mest eftertraktade och effektiva racketarna för säsongen.

Lär dig mer om märket Royal Padel

Royal Padel, ledare inom innovation och excellens, har varit i framkant för designen av padelracketar sedan starten. Deras produkter är resultatet av passion för sporten och en ständig strävan efter perfektion.

Märket har konsoliderat sin position på marknaden tack vare sitt engagemang för kvalitet och fokus på att tillgodose behoven hos spelare på alla nivåer, vilket har resulterat i racketar som är verkliga mästerverk av sportteknik.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter