Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Royal Padel 31 Aniversario Blanco
  • Protector Royal Padel 31 Aniversario Blanco

skyddande Royal Padel 31 Anniversary White

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel 31 Anniversary White | Skräddarsy ditt racket med detta Royal Padel paddelskydd med en grov yta, du kommer att njuta av den bästa prestandan samt en exklusiv design

Skydd för racket Royal Padel 31 Anniversary White

Njut av exklusiva produkter i vår webbutik. Skaffa det nya RP 31 jubileumpadel racketllskyddet med vita bokstäver, ett tillbehör designat av Royal Padel 2021 för dess mest emblematiska racket. Den har tillverkats med lätta och motståndskraftiga material så att den inte lägger mer vikt,

Å andra sidan innehåller den kvalitetslim för lång varaktighet och enkel installation. Den innehåller också en grov finish och perfekta mått för att passa alla racket, oavsett form och vilket märke det än är. På så sätt ger den totalt skydd.

RP 31-årsjubileum vitt skydd, funktioner

  • Royal Padel 31-årsjubileumsvita skydd är en exklusiv produkt.
  • Grov yta för totalt skydd.
  • Det ger större motstånd mot stötar.
  • Säljes styckvis och i olika färger.
  • Det förändrar inte balansen på din padel racket.
  • Ny kollektion av padeltillbehör Royal Padel 2021.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den lämplig för alla idrottare som vill skydda sitt padel racket från slumpmässiga slag eller stötar, eftersom det grova RP-skyddet kommer att förhindra repor som kan påverka strukturen på racket.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett exklusivt skydd för märkets 31-årsjubileum, så har det designats med en mycket sofistikerad finish. Personifiera ditt padel racket med 31-årsjubileumsskyddet i svart med en vit logotyp.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Våra bästa produkter