Transparent Dreampadel skydd
  • Transparent Dreampadel skydd
  • Transparent Dreampadel skydd

Transparent Dreampadel skydd

PVP: 98,18 kr
76,24 kr
-23% Dreampadel
Transparent Dreampadel padelskydd | Maximalt skydd mot stötar med detta genomskinliga skydd, ett kvalitetstillbehör som hjälper dig att hålla ditt padelracket i gott skick.
Skriv en recension

Skydd för padel racket transparent Dreampadel

Undvik oavsiktlig skada på ditt padelracket tack vare det nya padelskyddet Dreampadel 2022. Skyddet har designats i en transparent färg, så det passar med alla modeller av padelracket eftersom det är väldigt diskret. Den har också en grov yta för bättre skydd, vilket ger bra motstånd mot stötar mot marken eller glaset.

Å andra sidan har den tillverkats med kvalitet och ganska lätta material, så den tillför inte överdriven vikt till padelracket. Tack vare dess mått passar den perfekt i den övre delen och vi försäkrar dig att den kommer att motstå tidens gång mycket bra eftersom dess självhäftande formel är mycket motståndskraftig.

skyddande Dreampadel transparent färg, egenskaper

  • Den genomskinliga Dreampadel säljs i lösa förpackningar, 1 st.
  • Utmärkt motstånd tack vare sin grova konsistens.
  • Kraftfullt lim som tål användning utan att lossna.
  • Den är ganska lätt, cirka 10 gram.
  • Helt transparent design som inte förändrar estetiken.
  • Nya tillbehör till Dreampadel 2022 racket

Vem är det till? För alla pojkar eller tjejer som vill hålla sitt padelracket i gott skick eftersom det är ett viktigt tillbehör för att hålla det skyddat under alla dina matcher eftersom det motstår stötar eller slumpmässiga stötar.

Varför kommer du att gilla det? För genom att presentera en transparent design passar den perfekt på alla padelracket, så det spelar ingen roll vilket märke eller design du har eftersom Dreampadel-skyddet ser bra ut. Den erbjuder också stor hållbarhet trots användning och tidens gång.

Ta reda på mer om varumärket DREAMPADEL

Njut av högsta kvalitet med de nya DreamPadel padelracket, ett av de unga spanska varumärkena som är framgångsrika i branschen. I sin nya kollektion har den valt innovativa tekniker och material som garanterar bra prestanda.

De erbjuder också ett brett utbud av modeller anpassade till varje spelares behov. Utan tvekan, med den nya Dreampadel-kollektionen kommer du att ha den bästa kvaliteten i dina händer till exceptionella priser.

Features År: 2022
Våra bästa produkter