Protector Royal Padel Rayas Gris
  • Protector Royal Padel Rayas Gris

skyddande Royal Padel Stripes Grå

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel Stripes Grey | Skydda ditt padel racket med detta robusta Royal Padel-skydd, det hjälper dig att undvika repor och ge ditt racket en touch av färg med sin 3-färgsdesign

Grårandigt Royal Padel padel racketskydd

Oroa dig inte för oavsiktliga träffar med det randiga RP-paddelskyddet i grått, blått och orange, ett tillbehör som vi hittar i den nya Royal Padel 2021. Den har en grov yta och säljs styckvis.

Dess utmärkta motstånd sticker ut, motstår stötar, repor och friktion så att du kan njuta av ditt padel racket mycket längre. Den passar perfekt till profilen och har tillverkats med kvalitetsmaterial för att uppnå bästa prestanda.

Padelskydd RP grå, blå och orange, funktioner

  • De grårandiga Royal Padel-skydden har en grov yta
  • Säljes i blister om en enhet.
  • Längre varaktighet med sitt nya limsystem.
  • Den är lätt att ta på.
  • Minskar stötar eller små repor på ramen.
  • Royal Padel 2021 tillbehörskatalog.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla som vill skydda och vårda sitt padel racket, sätta det på kulorna närmast kristallerna och att skyddet förhindrar att det träffas.

Varför kommer du att gilla det? För att ha en grov yta ger större motstånd mot stötar mot golv eller glas. Utöver det kan du ge en touch av personlighet till ditt padel racket med dess färgglada randiga design i grått, blått och orange.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter