skyddande Nox WPT röd vit 2023
  • skyddande Nox WPT röd vit 2023

skyddande Nox WPT röd vit 2023

PVP: 142,61 kr
109,15 kr
-24% Nox
Nox WPT röd 2023 | Höj ditt spel med skyddande Nox WPT röd 2023. Skydda din padelracket med premiumkvalitet och exklusiv design från World Padel Tour. Spela med självförtroende och gör skillnad i varje match!

skydd för padelracket Nox WPT röd 2023

Tag ett steg framåt i skydd och stil med skyddande Nox WPT röd vit 2023. Speciellt designad för att skydda din padelracket på padelbanan, förhindrar detta tillbehör inte bara skador och repor, utan erbjuder också en elit estetik som reflekteras i dess livliga röda färg och den ikoniska vita logotypen från World Padel Tour.

Nox, ett känt varumärke inom padelvärlden, ger oss denna skyddande juvel som inte bara ger den säkerhet du söker för din racket, utan också den exklusiva touchen från de stora spelarna. Är du redo att höja ditt spel till en ny nivå?

Egenskaper för skyddande Nox WPT röd

  • Fullständigt skydd: Detta ram-skydd är utformat för att täcka hela konturen av din padelracket, vilket skyddar den mot stötar som kan orsaka skador.
  • Överlägsen vidhäftning: Tack vare dess 3M tejp, garanterar det perfekt fästning under hela matchen utan att lossna.
  • Hållbart material: Tillverkad av högkvalitativa material, skyddar denna produkt inte bara din racket, utan varar också över tid.
  • Elegant design: En diskret men sofistikerad design i rött med World Padel Tours vita logotyp, passar till alla racketstilar.
  • Tillhör Nox 2023 tillbehörskollektion.

Vem är det avsett för?

Detta skydd är avsett för alla spelare, både män och kvinnor, som vill ge sin padelracket ett överlägset skydd mot stötar och repor. Särskilt rekommenderat för dem som värdesätter kvaliteten och stödet från ett ledande märke som Nox.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska det för dess exklusiva design från World Padel Tour-cirkeln, där världens bästa spelare gör historia. Utöver dess utseende kommer dess hållbarhet och skydd att göra att du känner dig säker varje gång du går in på padelbanan.

Upptäck mer om varumärket Nox

Nox har etablerat sig som ett av de ledande varumärkena inom padelvärlden. Från början har de prioriterat innovation och kvalitet, och utvecklar produkter som uppfyller spelarnas behov, från nybörjare till proffs.

Med ett oupphörligt engagemang för excellens har Nox varit valet för många padelmästare. Deras passion för denna sport återspeglas i varje produkt, vilket garanterar prestanda, hållbarhet och stil på banan. Upptäck Nox-arvet och gå med i mästarnas spel!

Features År: 2023
Våra bästa produkter