Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Enebe Aerox Azul
  • Protector Enebe Aerox Azul

Enebe Aerox Blue skyddande

65,27 kr
NB
Paddelskydd Enebe Aerox Blå | Skräddarsy ditt racket med detta Enebe Padel-skydd i blått och svart, du kommer att njuta av bättre skydd mot slag och du kan även skräddarsy ditt racket

Skydd för padel racket NB Aerox Blue

Alla detaljer räknas, så upptäck vår omfattande katalog med padeltillbehör. Köp NB Aerox Blue padel racketskydd, ett grovt skydd designat av Enebe Padel 2021. Det passar alla typer av racket eftersom det passar bredden på ramen.

Som vi redan har nämnt har den en grov yta, så den ökar skyddet mot stötar eller repor. Tack vare dess kvalitetslim fäster den lätt och du kan byta den vid behov. Det behåller också sina egenskaper över tid.

OBS Aerox blått skydd, funktioner

  • Grov yta på Enebe Aerox Blue-skyddet.
  • Du kan få den individuellt och i andra färger.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial och lim.
  • Lätt att sätta på och byta.
  • Förlänger livslängden på ditt racket.
  • Nya skydd för NB Padel 2021 Padel rackets.

Vem är det till? Lämplig för alla spelare som vill hålla sitt padel racket säkert, eftersom det är ett robust skydd som passar till ramens bredd och förhindrar skador orsakade av oavsiktliga stötar eller friktion.

Varför kommer du att gilla det? Det hjälper dig att personifiera ditt padel racket tack vare dess vackra blå och svarta design med grå detaljer och varumärket i vitt. Vi har den även i andra färger så att du kan välja den du gillar bäst.

Upptäck mer om varumärket ENEBE PADEL

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2021
Våra bästa produkter