Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Enebe Combat Amarillo
  • Protector Enebe Combat Amarillo

skyddande Enebe Combat Amarillo

65,27 kr
NB
Padelskydd Enebe Combat Yellow | Utmärkt Enebe padel racketskydd, designat med tåliga och kvalitetsmaterial samt en fantastisk design för att enkelt kunna kombineras

OBS Combat Yellow padel racketskydd

Ge ditt padel racket ett långt liv med NB Combat Yellow padelskydd, ett utmärkt prestandatillbehör från den nya Enebe 2021-katalogen. Den har en grov finish för att uppnå större motståndskraft mot stötar eller friktion och passar med alla racket.

Tack vare användningen av kvalitetsmaterial bibehåller den sin prestanda över tid. Dessutom är dess nya klisterformel resistent och du kan enkelt ändra den när den försämras. Dessutom kan du gå för att matcha ditt padel racket.

Enebe stridsgul beskyddare, egenskaper

  • Enebe Combat Yellow säljs i en blister om en enhet.
  • Grov yta för extra skydd.
  • Maximal vidhäftning under lång tid.
  • Svart och gul finish för att matcha NB Combat Weapon.
  • Den fästs på vilken modell som helst.
  • Nya tillbehör till NB 2021 Padel rackets.

Vem är det till? För alla spelare som vill hålla sitt racket i gott skick och behöver ett tillbehör som tål stötar mot glas eller väggar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har utmärkt hållbarhet, design och kvalitet. Den passar med alla typer av Padel rackets och hjälper dig att anpassa den tack vare dess gula och svarta färgdesign med svarta detaljer och varumärket i vitt.

Upptäck mer om varumärket ENEBE PADEL

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2021
Våra bästa produkter