Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Royal Padel Highvoltage Gris
  • Protector Royal Padel Highvoltage Gris

skyddande Royal Padel Highvoltage Gris

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Paddelskydd Royal Padel Highvoltage Grey | Fantastisk design av detta Royal Padel racketskydd som ger ditt racket en touch av färg samt skyddar det från oavsiktliga repor och stötar

skyddande för padel racket Royal Padel Highvoltage Gris

Ge ditt padel racket ett långt liv med RP Highvoltage padel racket i grått, ett tillbehör med utmärkt prestanda som varumärket Royal Padel lanserar denna 2021. Tack vare sitt kvalitetslim fäster det lätt och står sig över tiden.

Å andra sidan har den en grov finish för att uppnå större motståndskraft mot stötar eller repor och har de perfekta måtten för att helt ta ramens bredd för att skydda den. Dessutom är dess grå, fluorescerande gröna och svarta design fantastisk.

Paddelskydd RP högspänningsgrå, funktioner

  • Royal Padel högspänningsskydd i grått säljs i förpackningar om 1 enhet.
  • Grov yta.
  • Maximal vidhäftning under lång tid.
  • Lätt att ta på och håller länge.
  • Robust skydd som passar alla modeller.
  • Nya tillbehör till Royal Padel 2021 Padel rackets.

Vem är det till? För alla spelare som vill hålla sitt racket i gott skick och behöver ett tillbehör som tål stötar mot glas eller väggar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har utmärkt hållbarhet, design och kvalitet. Dessutom kommer du att älska dess ursprungliga grå design med neongröna detaljer och märkets namn med versaler och i svart, så coolt!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter