Transparent Wilson skyddande
  • Transparent Wilson skyddande

Transparent Wilson skyddande

PVP: 87,76 kr
76,24 kr
-14% Wilson Padel
Transparent Wilson padelskydd | Skydda ditt padelracket med det nya genomskinliga skyddet från Wilson som är designat för dem som vill skydda sitt padelracket från stötar

Wilson transparent padelracketskydd

Skydda dina padelmaterial med den nya kollektionen av tillbehör från märket Wilson som du nu kan hitta i vår padelbutik online. Köp det nya genomskinliga skyddet som hjälper dig att skydda din racket medan du spelar från slag och förhindrar att den skadas.

När den här stolpen är mycket hållbar tack vare dess starka lim som den har designats med, så behöver du inte oroa dig för att byta den under en längre tid. Den är också den lättaste, så när den väl är på plats kommer den inte att lägga onödig vikt på ditt padelracket.

Wilson transparent skydd, funktioner

  • Den genomskinliga Wilson säljs i en förpackning.
  • Den är väldigt lätt att ta på så det tar inte lång tid.
  • Högkvalitativt lim för att förhindra att det lossnar på kort tid.
  • Hjälper till att skydda ramar från potentiella stötar.
  • Den är genomskinlig så du kan placera den på vilken padelracket som helst.
  • Nya tillbehör till Wilson 2022 racket

Vem är det till? Den är perfekt för de personer som vill vara försiktiga och vill skydda sin padelracket innan den råkar ut för några oavsiktliga stötar eller repor mot väggen, vilket senare kan försämra padelrackets skick.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är genomskinligt så att du kan kombinera det med alla dina padelracket och det kommer inte att skada dess estetik eftersom det kommer att gå nästan obemärkt förbi. Den är också av hög kvalitet så att du inte behöver oroa dig för att byta den kontinuerligt.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Köp ett av märkena som har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914, förbereder de bästa idrottarna i världen och inom padel, har det också gjort sitt bidrag och genom vilka spelare som Fernando Belasteguin, Pablo Lijo eller Nicole Traviesa, bland många andra, har passerat.

Upptäck den varierade katalogen av produkter som erbjuds av märket, där du kan hitta padelracket, tillbehör, padelracket... som hjälper dig att ge bästa möjliga prestanda på banan. Tveka inte och utrusta dig själv med ett av de mest framgångsrika varumärkena i padelvärlden tack vare dess höga kvalitet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter