Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Enebe Response Oro
  • Protector Enebe Response Oro

Enebe Response Gold skyddande

65,27 kr
NB
Paddelskydd Enebe Response Gold 2021 | Förläng livslängden på ditt padel racket med detta NB padelskydd, det ger maximalt skydd mot slag förutom samma design som Javi Ricos padel racket

OBS Response Gold and Red padel racketskydd

Undvik skador från slag mot ditt racket med Response padelskydd i guld och rött, en av de nya tillbehören som du hittar i den nya Enebe Padel 2021-kollektionen. Den har samma design som Javi Ricos racket, nya NB Response 2021.

Den anpassar sig till alla ramar och står emot alla stötar och stötar tack vare sin grova finish. Tack vare dess kvalitetsmaterial håller den längre och är lättare, så att den inte tillför övervikt eller förändrar balansen i ditt padel racket.

Skydd för padel racket Response guld, funktioner

  • Grov yta för större motstånd hos Enebe Respone Gold-färgskyddet.
  • Klassisk design som passar till alla Padel rackets.
  • Långvarig fixering tack vare limmet som ingår.
  • Matchar den nya racket från Javi Rico, NB Response.
  • Utmärkt motståndskraft mot stötar och stötar.
  • Ny kollektion av padeltillbehör NB Padel 2021.

Vem är det till? Lämplig för alla spelare som vill ha totalt skydd för sitt racket, eftersom NB-skyddet passar perfekt till ramens bredd och dess lim ger en stark fixering.

Varför kommer du att gilla det? För det går med den nya Javi Rico-racket, en nummer 1 på World Padel Tour. Så den har en design väldigt lik NB Response som kombinerar svart med röda och gulddetaljer, spektakulärt!

Upptäck mer om varumärket ENEBE PADEL

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2021
Våra bästa produkter