Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Calcetines Nox Largos M Negros Logo Rojo
  • Calcetines Nox Largos M Negros Logo Rojo

Långa Nox Strumpor M Svart Röd Logotyp

PVP: 65,82 kr
54,74 kr
-17% Nox
Skydda dina fötter med de långa sockorna från den nya Nox 2022-kollektionen, ett tillbehör skapat för aktiviteter som padel

Långa Nox Strumpor M Svart Röd Logotyp

Allt nytt i Nox 2022 textilier har redan kommit till vår butik. Köp de långa svarta sockorna skapade för idrottare som spelar flera gånger i veckan och letar efter tyger av hög kvalitet. De är tillverkade av 78% bomull, 20% polyamid och 2% elastan.

Som huvudfunktioner har tån förstärkts för att förhindra skav, ett vadderat tyg har lagts till sulan för att skydda området från hopp och ett speciellt mesh har införlivats i vristen för att hålla foten och hålla sig på plats. De hjälper också transpiration av svett så att det inte är obehagligt när det bärs.

Nox svarta och röda långa strumpor, funktioner

  • De svarta och röda Nox-strumpor är höga ben, under knät.
  • De säljs i en förpackning med ett par strumpor i storlek 39-45.
  • Bomull och elastan har använts vid tillverkningen.
  • Två modeller i olika färger att välja mellan.
  • Vadderat fotområde för att förhindra skador vid hopp.
  • Textilkatalog för spelare Nox Padel 2022.

Vem är det till? Skapad för spelare som söker komfort när de spelar utöver att ha fötterna skyddade från skador och svett, eftersom de har skapats speciellt för högintensiva sporter.

Varför kommer du att gilla det? På grund av sin svarta design med logotypens detalj i rött, en mycket slående och perfekt kombination att kombinera med dina padelskor.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av oslagbara sensationer på banan i händerna på Nox Padel. Ett år till erbjuder den dig en varierad katalog av padelprodukter. Du kan hitta från Padel rackets, kit, Padel rackets och tillbehör anpassade för alla typer av spelare.

Dessutom har den en affisch med professionella spelare bland sina lyxiga led: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas eller Vanesa Alonso är en del av dess Team Nox och kommer att bära alla företagets produkter på WPT-backarna.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter