Padelväska Nox Pro Series svart 2023
  • Padelväska Nox Pro Series svart 2023
  • Padelväska Nox Pro Series svart 2023

Padelväska Nox Pro Series svart 2023

PVP: 767,90 kr
679,59 kr
-12% Nox
Padelväska Nox Pro Series svart | Transportera enkelt allt du behöver för att spela inuti den svarta Nox Pro Series padelracketväskan, en väska med justerbara handtag och stora fickor
Skriv en recension

Padelväska Nox Pro Series svart 2023

Den nya kollektionen av Nox padelväskor till denna 2023 finns nu i vår webbutik. Köp Pro series 2023 padelracketväska i svart, en perfekt accessoar att ta med sig till matcher som har en snygg design och är gjord av kvalitetsmaterial för att öka dess hållbarhet.

Denna racketväska av märket Nox är gjord med en medelstorlek men har tillräckligt med utrymme för att bära två racket. Dess huvudfack är rymligt och gör att du enkelt kommer åt dina sportkläder eller accessoarer som du vill förvara och du kommer inte att sakna utrymme.

Padelväska Pro Series 2023 i svart, egenskaper

  • Pro Series 2023 har designats i en medelstorlek.
  • Den har ett utrymme på 38 L och mäter 60x27x30 cm.
  • Den har ett rymligt huvudfack med dubbel dragkedja.
  • Innehåller Termotech-teknik för att skydda dina racket från värme.
  • Den kan användas som en padelväska eller som en ryggsäck med sina remmar som du kan ta av.
  • Möjlighet att förvara två padelracket.
  • Nox 2023 padelracketkatalog.

Vem är det till? Den riktar sig till spelare som vill ha en hållbar och tålig väska som gör att de kan bära sina racket och utrustning, samt sina skor. Med sina avtagbara remmar kan du välja om du vill bära den i ryggsäcksformat eller som väska efter dina behov.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den eftersom den har en diskret och funktionell design med detaljer från märket i vitt. Den har olika fack så att du kan bära allt ditt organiserade material och enkelt komma åt små föremål som din mobiltelefon eller nycklar.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan padelracket, kit, padelväskor och kvalitetstillbehör och till de bästa priserna för att möta dina turneringar framgångsrikt. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter