Gymsäck padel Nox svart
  • Gymsäck padel Nox svart

Gymsäck padel Nox svart

PVP: 109,15 kr
54,30 kr
-51% Nox
Gymsac Individuell Nox svart | Upptäck bekvämligheten och stilen med Svart Nox Gymsac-väska, perfekt för att transportera din padelracket och tillbehör med en elegant svart klassisk design
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Gymsac för Padel Svart Nox

Upptäck bekvämligheten och stilen med svart Nox Gymsac padel! Denna väska från Nox är den perfekta följeslagaren för att praktiskt och elegant transportera din padelracket och tillbehör. Dess svarta design och varumärkeslogotypen gör den mångsidig och attraktiv för alla padelspelare. Med plats för endast en padelracket och olika tillbehör erbjuder denna väska styrka och hållbarhet och ett snördragdesign för att bekvämt justera den på dina axlar.

Riktad till padelälskare som söker ett funktionellt fodral är svart Nox Gymsac det idealiska valet för att bara ta med det nödvändiga till banan. Den ingår i Nox prestigefyllda katalog, ett av de bästa padelmärkena på marknaden. Missa inte chansen att njuta av den kvalitet och stil som denna väska erbjuder. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Egenskaper för svart Nox Gymsac

  • Kapacitet för 1 padelracket och olika tillbehör.
  • Het zakgedeelte is van het mesh-type voor goede ventilatie.
  • Design med snördrag för justering på axlarna.
  • Utmärkt styrka och hållbarhet.
  • Elegant design i svart med varumärkeslogotypen.

Vem är det här avsett för?

Denna väska är avsedd för killar och tjejer som söker ett funktionellt och elegant fodral för sin padelracket. Det är perfekt för dem som bara vill ta med det nödvändiga till banan och njuta av komforten i varje match.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Svart Nox Gymsac-väskan eftersom den ingår i Nox katalog, ett av de bästa padelmärkena på marknaden. Dess enkla svarta design gör den mångsidig och elegant, och dess styrka och hållbarhet garanterar att den kommer att följa med dig under många matcher. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Upptäck mer om Nox-märket

Nox är ett ledande märke inom padelvärlden, känt för sitt åtagande för kvalitet och design. Med års erfarenhet av tillverkning av padelprodukter har Nox vunnit förtroendet hos spelare på alla nivåer. Deras ständiga innovation och hängivenhet till excellens gör deras produkter till det föredragna valet för många. Vänta inte längre och välj kvalitet med Nox!

Features År: 2023
Våra bästa produkter