Socks Babolat Padel mid - calf vit grön
  • Socks Babolat Padel mid - calf vit grön

Socks Babolat Padel mid - calf vit grön

PVP: 186,49 kr
164,00 kr från
-13% Babolat
Babolat Padel Quarter vit grön | Upplev större komfort i varje steg med Babolat Padel Quarter Socks i vitt och grönt. Specifik design för padel, komfort och avancerad teknologi
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Välj storlek
  • 46 - 49 Tillgängliga
Välj storlek
Välj storlek
  • 46 - 49 Tillgängliga

Babolat Padel Quarter socks vit grön

Dyk in i padelvärlden med Babolat Padel Quarter Socks i vitt och grönt, speciellt designade för att möta kraven hos de mest krävande spelarna. Med en blandning av livfulla färger förbättrar dessa strumpor inte bara din stil på banan, utan erbjuder också oslagbar komfort och skydd.

Babolat-strumporna, som rekommenderas av de bästa spelarna och tränarna inom padel, är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och effektiv fuktshantering. Kombinationen av stödremmen och de 3D-vadderade kuddarna ger dig den säkerhet och komfort du behöver för att spela utan distraktioner eller obehag.

Egenskaper hos Babolat Padel Quarter Socks Vit Grön

  • Stödrem för att minska glidning och hålla strumpan på plats.
  • Strategiskt placerade 3D-kuddar för att förhindra blåsor.
  • Ventilationszoner för att hålla fötterna svala och torra.
  • Elasticitet och komfort garanteras med en blandning av 68% polyamid, 27% Dri-release, 5% elastan.
  • Tillhör Babolats tillbehörskollektion 2024.

För vem är de avsedda?

Idealiska för padelspelare på alla nivåer, från nybörjare till proffs. Dessa strumpor är perfekta för dem som söker extra skydd och enastående stöd under spelet.

Varför kommer du att gilla dem?

Du kommer att älska Babolat Padel Quarter Socks för deras avancerade teknik som håller dig torr, bekväm och stilig på banan. Deras specifika design för padel gör dem oumbärliga för varje seriös spelare av sporten.

Lär dig mer om varumärket Babolat

Babolat, ett ledande varumärke inom sportvärlden, har etablerat sig som en ikon för innovation och kvalitet inom padel och tennis. Med en historia som sträcker sig över mer än ett sekel, har Babolat varit i framkant för utvecklingen av produkter för racket sporter, och vunnit förtroende och lojalitet hos spelare över hela världen.

Från racketar till strumpor utmärker sig Babolat med sitt engagemang för excellens, och erbjuder utrustning som uppfyller behoven hos spelare på alla nivåer och spelstilar.

Features År: 2024
Våra bästa produkter