Socks Babolat Padel Quarter vitt gult
  • Socks Babolat Padel Quarter vitt gult

Socks Babolat Padel Quarter vitt gult

PVP: 186,49 kr
153,16 kr från
-18% Babolat
Babolat Padel Quarter vitt gult | Ta ditt spel till nästa nivå med Babolat Padel Quarter Socks i vitt och gult. Överlägsen komfort och avancerad teknik för den moderna spelaren
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Välj storlek
  • 46 - 49 Inte tillgänglig
Välj storlek
Välj storlek
  • 46 - 49 Inte tillgänglig

Babolat Padel Quarter socks vitt och gult

Upptäck Babolat Padel Quarter Socks i vitt och gult, det perfekta valet för padelspelare som söker prestanda och stil. De bidrar inte bara med en färgklick till din utrustning med sin livliga kombination av vitt och gult, utan garanterar också oslagbar komfort tack vare sin avancerade teknologi.

Med en speciell blandning av material som inkluderar polyamid, Dri-release och elastan, anpassar sig Babolat strumporna perfekt till dina fötter, vilket ger stöd och skydd under de mest krävande rörelserna på banan. Dessa strumpor är en garanti för kvalitet och hållbarhet.

Egenskaper för Babolat Padel Quarter Socks Vit Gul

  • Stödband under foten för att hålla strumpan på plats.
  • 3D-kuddar under framfotens och hälets stödzoner för fullständigt skydd.
  • Dri-release-teknik integrerad för effektiv hantering av svett.
  • Sammansättning av 68% polyamid, 27% Dri-release, 5% elastan för elasticitet och hållbarhet.
  • Tillhör Babolats textilkollektion 2024.

För vem är de avsedda?

Dessa strumpor är särskilt utformade för padelspelare, både amatörer och proffs, som värderar komfort och stöd i varje steg. Perfekt för dem som spelar regelbundet och söker extra skydd mot blåsor och vanliga friktioner på banan.

Varför kommer du att gilla dem?

Du kommer att älska Babolat Padel Quarter strumpor för deras förmåga att hålla dig torr och bekväm under de mest intensiva spelen. Deras unika design i vitt med gula detaljer i kombination med den använda teknologin kommer att erbjuda dig en överlägsen användarupplevelse, vilket låter dig helt fokusera på din prestation.

Lär dig mer om varumärket Babolat

Babolat, med sin långa historia inom sportvärlden, utmärker sig för sin innovation och kvalitet. Detta märke är en förebild inom padel och tennis, och har vunnit förtroende från spelare över hela världen.

Deras produkter, som sträcker sig från racketar till strumpor som Babolat Padel Quarter, är utformade för att uppfylla behoven hos alla spelare, oavsett deras nivå.

Features År: 2024
Våra bästa produkter