Socks Babolat Padel Quarter svart vit
  • Socks Babolat Padel Quarter svart vit

Socks Babolat Padel Quarter svart vit

PVP: 186,49 kr
153,16 kr från
-18% Babolat
Babolat Padel Quarter svart vit | Maximera din komfort på banan med Babolat Padel Quarter-strumpor i svart och vitt, designade för prestanda, komfort och hållbarhet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Välj storlek
Välj storlek
Välj storlek

Babolat Padel Quarter socks svart vit

Upptäck komfort och prestanda med Babolat Padel Quarter Socks i svart och vitt, speciellt designade för padelentusiaster. Dessa strumpor erbjuder inte bara överlägsen skydd mot blåsor och friktion, utan de ger också oslagbar komfort, vilket gör att du kan spela i timmar utan besvär.

Babolat-strumporna kombinerar funktionalitet och design för att förbättra din upplevelse på padelbanan. Med strategiskt placerade 3D-kuddar och Dri-release-teknologi håller dessa strumpor dina fötter svala, torra och bekväma, vilket säkerställer att du alltid är redo för nästa slag. Missa inte chansen att uppleva skillnaden som Babolat kan göra i ditt spel.

Egenskaper för Babolat Padel Quarter Socks Svart Vit

  • 3D-kuddar för skydd och komfort i hög-impact områden.
  • Dri-release-teknologi för snabb torkning och fuktkontroll.
  • Specifikt designade för padel, rekommenderade av professionella spelare och tränare från Babolat.
  • Stödband för en säker passform och minskad glidning inuti skon.
  • Tillverkade av premiummaterial för att garantera hållbarhet och motståndskraft.
  • Tillhör Babolats padelskorskollektion 2024.

För vem är de avsedda?

Babolat Padel Quarter Socks är designade för padelspelare på alla nivåer, från nybörjare till professionella. Deras ergonomiska design och avancerade teknik gör dem idealiska för de som vill maximera sin komfort och prestanda på banan.

Varför kommer du att gilla dem?

Du kommer att älska dessa Babolat-strumpor för deras förmåga att hålla dina fötter skyddade och bekväma hela tiden. Deras innovativa design och materialkvalitet kommer att ge dig en förbättrad spelupplevelse, vilket gör att du kan fokusera helt på din prestation.

Lär dig mer om varumärket Babolat

Babolat, ett välkänt varumärke inom sportvärlden, är synonymt med innovation och kvalitet. Med en rik historia och ett djupt passion för padel, har Babolat etablerat sig som ett betrott märke bland spelare på alla nivåer, framträdande för sitt engagemang för prestanda och excellens.

Features År: 2024
Våra bästa produkter