Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Nox Stinger 10 Aniversario
  • Pack Nox Stinger 10 Aniversario

Pack Nox Stinger 10-årsjubileum

PVP: 3 400,70 kr
2 160,54 kr
-37% Nox
Få 10-årsjubileums-Nox-paketet som består av en av Miguel Lampertis racket och matchande ryggsäck, 2 kvalitetsprodukter och exklusiv design

Pack Nox Stinger 10-årsjubileum

Få det mest önskade padelpaketet av spelare: Nox Stinger 10th Anniversary-paketet består av en begränsad upplaga av Stinger och en spektakulär padelryggsäck. Med den kan du bära allt ditt material på ett organiserat och enkelt sätt, eftersom det har vadderade skydd.

När det gäller Stinger 10-årsjubileum är det en av Miguel Lampertis racket, full av ny teknik. Flerskiktsgummi har använts i kärnan, det vill säga olika typer av skum för en aldrig tidigare skådad touch. Dessutom har den gjorts i kol och genererar knappt vibrationer.

Nox 10-årsjubileum Stinger med ryggsäck, funktioner

  • Nox Stinger 10-årsjubileum är Miguel Lampertis mångsidiga padel racket.
  • Flerskiktsgummi, en kombination av olika skum för att förbättra beröringen.
  • 100 % kolkonstruktion, förstärker planen med 3k-tyg.
  • Antivibrationsteknik för en jämn och skadefri träff.
  • Padelryggsäck med motståndskraftiga material.
  • Olika fack och små fickor för personliga föremål.
  • Meshfickor på sidorna.
  • Produkter i begränsad upplaga utvecklade av Nox Padel 2020.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för spelare som behöver makt och kontroll i lika stor utsträckning, eftersom det är ett mycket mångsidigt racket som låter dig svara effektivt på vilken rivaliserande boll som helst.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett paket med begränsad upplaga, med exklusiva produkter som bara väldigt få spelare kan ha. Fira med oss 10 år av Miguel Lampertis stinger.Vi sänker priserna!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Bli en del av Nox Sport-teamet och utrusta dig med kvalitetsprodukter till bästa pris. Professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är representanter för företaget.

Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introducerar nya material och teknologier i sin samling av Padel rackets, Padel rackets och tillbehör för att ge bästa prestanda och en oslagbar upplevelse på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter