Enebe Massive 2024
  • Enebe Massive 2024
  • Enebe Massive 2024

Enebe Massive 2024

PVP: 1 535,80 kr
1 535,26 kr
-1% NB
Enebe Massive A000424 | Upptäck Enebe Massive 2024, padelracketet som omdefinierar spelet med sin innovativa design och exceptionella prestanda.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelracket Enebe Massive

Den nya Enebe Massive 2024 är inte bara en estetisk uppdatering, utan en omdefiniering av klassiska padelracketar. Med en intensiv färg och subtila men betydelsefulla förändringar i designen, är detta racket avsett att bli mångas favorit. Dess konstruktion behåller de hyllade tekniska specifikationerna från dess föregångare, vilket säkerställer en oöverträffad prestanda på banan.

Om du letar efter ett racket som kombinerar kraft, precision och en omisskännlig stil, är Enebe Massive 2024 det perfekta valet för dig. Det är mer än bara ett verktyg för spelet; det är en förlängning av din passion och skicklighet i sporten, designad för att ta dig till nästa nivå.

Egenskaper hos Enebe Massive 2024

  • Vikt: 355 - 370 gram, idealisk för en balans mellan kraft och kontroll.
  • 38 mm profil som ger en stor träffyta.
  • Diamantform för en exceptionell kraft i varje slag.
  • Black EVA HR3-kärna och glasfiberansikten för en dynamisk respons.
  • Matt och slät finish med medel-hög balans för ett mångsidigt spel.
  • Tillhör Enebe 2024 padelracketkollektionen.

Vem är det för?

Enebe Massive 2024 är speciellt designad för medelnivåspelare som strävar efter att dominera på banan. Den är perfekt för dem som söker en kraftfull och mångsidig modell, som kan anpassas till olika spelstilar och hjälpa till att finslipa tekniken.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Enebe Massive 2024 för dess förmåga att förvandla varje match. Dess innovativa design och tekniska egenskaper erbjuder ett kraftfullt och precist spel, vilket gör den till en oumbärlig allierad på banan för spelare som vill utmärka sig.

Upptäck mer om märket Enebe

Enebe har etablerat sig som ett av de ledande märkena inom padelvärlden. Med en historia rik på innovation och kvalitet har det varit valet för otaliga passionerade spelare som söker det bästa i sin utrustning. Deras engagemang för excellens återspeglas i varje produkt de lanserar på marknaden.

Genom åren har Enebe perfektionerat konsten att kombinera avancerad teknologi med attraktiva designs. Denna fusion har resulterat i racketar som inte bara presterar exceptionellt på banan, utan också utmärker sig visuellt. Märket fortsätter att vara en dominerande kraft inom padelvärlden, och tar spelet till nya höjder.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter