Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Enebe Massive Rojo
  • Protector Enebe Massive Rojo

skyddande Enebe Massive Rojo

65,27 kr
NB
Paddelskydd Enebe Massive Red | Förläng livslängden på ditt padel racket med detta Enebe röda och svarta padelskydd designat med rätt mått för att passa alla ramar och format

OBS Massive Red padel racketskydd

Håll ditt racket i gott skick med det röda NB Massive padel racketskyddet från katalogen Enebe 2021. Det är ett tillbehör som ger skydd mot slumpmässiga stötar eller stötar, vilket minskar risken för brott

Den anpassar sig till vilken ram som helst och är mycket enkel att installera eftersom den innehåller ett högfixerat lim. Dessutom har den en grov finish som ökar skyddet och tack vare sina kvalitetsmaterial håller den längre i gott skick.

OBS Massivt rött padel racketskydd, funktioner

  • Grov ytdesign av Enebe Massive Red 2021-skyddet.
  • Lätt att installera tack vare limmet.
  • Universell storlek för att passa alla ramar.
  • Enskilda paket, endast 1 enhet.
  • Mycket lätt, så det lägger inte vikt eller stör balansen.
  • Finns i den nya Enebe Padel 2021 accessoarkollektionen.

Vem är det till? Lämplig för alla målgrupper, oavsett om de är pojkar eller flickor som vill skydda sin padel racket från slumpmässiga stötar eftersom enebe-skyddet är ett av de mest motståndskraftiga och det är väldigt enkelt att placera det.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin nya design anpassar den sig till alla racket eftersom den passar med alla typer av ramar. Den har även en röd och svart finish med grå detaljer och märkets logotyp i vitt och versaler.

Upptäck mer om varumärket ENEBE PADEL

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2021
Våra bästa produkter