Enebe Response Tour vit padelväska
  • Enebe Response Tour vit padelväska

Enebe Response Tour vit padelväska

PVP: 713,04 kr
536,98 kr
-25% NB
padelväska grande Enebe Response Tour vit | Gör dig redo för spelet med den nya kollektionen av padelväskor från märket Enebe där du kan hitta Response Tour designad i svart och vitt.

Padelväska Enebe Response Tour vit

Den nya kollektionen padelväskor av märket Enebe finns nu tillgänglig där du kan hitta ett stort antal ryggsäckar för att transportera allt ditt material. Upptäck Responde Tour-ryggsäcken i vitt, designad med en mängd olika fack för att transportera allt ditt material.

I dess design lyfter vi fram dess ventilerade ficka för att förvara padelskor eller smutsiga kläder efter varje match. Utöver sidorna har andra mindre tillkommit så att du kan förvara mindre personliga föremål som du alltid vill ha till hands, till exempel din mobil.

Response Tour padelväska i vitt, funktioner

  • Enebe Responde Tour har designats i vitt.
  • Två sidfickor för förvaring av padelracket, en av dem termisk.
  • Den största huvudfickan där du kan förvara allt ditt material.
  • Mindre fack för att förvara föremål som mobiltelefoner eller nycklar.
  • Justerbara handtag för att bära dem som ryggsäck.
  • Ingår i Enebe Padel 2022 väskkatalog.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla de människor som inte vill lämna något hemma men som samtidigt vill ha en ryggsäck som gör att de kan förvara allt sitt material på ett ordnat sätt för att snabbt hitta det.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillverkats med mycket motståndskraftiga material så att du kan leka med den länge, har den också designats i svart och vitt så att du kan bära den med alla dina kläder.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padelracket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2022
Våra bästa produkter