Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Enebe Verde fluor
  • Muñequera Enebe Verde fluor

Enebe armband Fluor grön

PVP: 43,88 kr
38,40 kr
-13% NB
Padelarmband Enebe Green fluor | Maximalt stöd och bra absorption av svett med dessa Enebe padelarmband, idealiska för alla idrottare och för försäljning individuellt

OBS kort armband i Fluor Green

Håll ett starkt och torrt grepp om ditt padel racket med det fluorgröna NB padelarmbandet, ett tillbehör som Enebe Padel 2022 lanserar den här säsongen för krävande atleter. Den kombinerar fibrer som bomull, polyamid och viskos för att ge en bra passform.

Den är kort och bred och säljs dessutom bara styckvis. Det kommer att hjälpa oss att ha kontrollerad luftfuktighet under höga temperaturer samt att undvika dåliga gester. Den finns också i en mängd olika färger så att du kan välja den du gillar bäst.

OBS kort fluorescerande grönt armband, funktioner

  • Det fluorescerande gröna NB-armbandet kombinerar olika tyger för överlägsen prestanda.
  • Säljes lös, i en förpackning om 1 st.
  • Finns i andra färger och med kort storlek.
  • Håller länge trots användning och tvätt.
  • Absorberar svett och skyddar leden.
  • Nya armband för NB 2022 padelspelare.

Vem är det till? För dem som kommer ut av en handledsskada och behöver förstärka området. Den är också perfekt för att absorbera svett på armar eller ansikte, för att förhindra att den hamnar på våra händer och kommer i vägen för oss.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har kvalitetsmaterial som bibehåller sina egenskaper över tid och tvättar. Dessutom kommer dess iögonfallande fluorgröna design med svart broderad logotyp att göra dig i centrum för uppmärksamheten.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2022
Våra bästa produkter