Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Enebe Blanca
  • Muñequera Enebe Blanca

Vit Enebe Armband

PVP: 43,88 kr
38,40 kr
-13% NB
Padelarmband Enebe Blanca | Få ett torrt och starkt grepp om ditt racket med detta NB padelarmband, gjort med de bästa tygerna och en fantastisk design för alla idrottare.

Kort OBS Vit Logotyp Svart Armband

Vi kan lugnt säga att du kommer att få de bästa tillbehören för att spela padel i vår webbutik. Få slut på svettning tack vare det korta vita armbandet och den svarta logotypen från den nya Enebe 2022-katalogen.

De har gjorts med en blandning av högkvalitativa tyger och även elastiska för att ha exceptionellt stöd. De behåller också sina egenskaper över tid, så att du kan använda den under dina mest krävande träningspass och matcher.

Vit NB-armband med svart logotyp, funktioner

  • Blister med 1 lös enhet av den vita Enebe med svart logotyp.
  • Den kombinerar 69% bomull, 22% polyamid, 5% viskos och 4% elastan.
  • Perfekt passform med sina elastiska fibrer.
  • De absorberar överskott under höga temperaturer.
  • De håller och förhindrar obehag i leden.
  • Nya korta armband från Enebe Padel 2022.

Vem är det till? För alla män eller kvinnor som är stammisar på padeltennisbanorna, som ger 100% i sina matcher och behöver ett tillbehör för att torka svettdropparna från armarna eller ansiktet.

Varför kommer du att gilla det? För med dem kommer du att förhindra att padel racket glider ur dina händer när värmen pressar sig mer. Dessutom är dess material, design och tjocklek designade för att ge dig den bästa prestandan på banan.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2022
Våra bästa produkter