Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Asics Larga Brilliant White
  • Muñequera Asics Larga Brilliant White

Asics Long Brilliant White Armband

PVP: 120,67 kr
109,15 kr
-10% Asics
Asics Long Brilliant White padelarmband | Låt inte värmen hindra dig från att spela padeltennis på sommardagar tack vare det långa armbandet från märket Asics, perfekt för att ta bort svett från ansiktet

Asics Långt Armband i Vit

Förhindra svett från att passera dina händer tack vare det långa vita padelarmbandet, ett tillbehör som finns i den nya Asics 2022-kollektionen. De har designats i en lång storlek som gör den perfekt för att klara sig utan handduk under matcher.

Främst kommer det att hjälpa dig att ta bort svetten från din panna medan du spelar och att absorbera det från dina armar så att det inte går över till dina händer och därför glider padel racket. Dessutom är de också till stor hjälp för personer som kommer ur en skada eftersom du slipper dåliga rörelser.

Asics vitt långt armband med svart logotyp, funktioner

  • Asics Brilliant White är en stor storlek och hjälper dig att torka bort svett från pannan.
  • Tillverkad av 72% bomull, 12% polyamid, 9% polyester och 7% elastan.
  • Den säljs i ett paket med en enhet.
  • Stor svettupptagningsförmåga.
  • Skyddar handleden från eventuella skador
  • Tillbehör för att spela padel Asics Padel.

Vem är det till? De har designats för personer som vill bekämpa överdriven svettning utan att behöva använda en obekväm handduk när de spelar för att förhindra att svett kommer in i ögonen eller händerna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det gör att du kan spela bekvämt även under de varmaste dagarna medan du fortfarande bär ett plagg med vit design och svart logotyp, perfekt att kombinera med vilket plagg som helst eller med ditt racket.

Ta reda på mer om varumärket ASICS

Vi känner alla till kvaliteten på Asics Padel, ett riktmärke för många idrottare. Under Alma sana in corpore presenteras Sano i denna krävande sektor som en av de största tillverkarna av sportkläder, padel racket, skor och andra tillbehör.

Alla dess produkter är av exceptionell kvalitet, förutom att de är representerade på padelbanorna genom sin ambassadör Pablo Lima, en professionell World Padel Tour-spelare.

Features År: 2022
Våra bästa produkter