Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
München Ungravity 2022
  • München Ungravity 2022
  • München Ungravity 2022

München Ungravity 2022

PVP: 1 086,03 kr
1 031,18 kr
-6% Munich
Munich Ungravity 2022 padel racket | Oslagbara sensationer med detta mellanliggande padel racket från München, en mycket välbalanserad modell som hjälper oss att utvecklas och definiera vår spelstil.

padel racket München Ungravity Turkos

Välj bland favoritmärkena av padelspelare i vår butik, vi har alla! Vi presenterar Munich 2022-kollektionen, med modeller lika kompletta som Ungravity padel racket i svart och turkos. Tack vare sitt runda format och centrerade balans, erbjuder den enastående kontroll men utan straffkraft när vi vill attackera.

Senaste generationens kol har använts i ramområdet för dess konstruktion, så det står sig genom tiderna i gott skick. Kärnan är gjord av EVA-gummi tillsammans med glasfiber på planen, så den genererar en mycket bekväm touch, njuter av en mycket bra bolleffekt och mindre vibrationer.

Munich Ungravity svart och turkos, funktioner

  • Munich Ungravity 2022 har en rund form för att förbättra sin sweet spot.
  • Balans i mittzonen som ökar kraften i salvor eller spikar.
  • Senaste generationens kol för större motstånd i rörområdet.
  • Eva-gummi inuti som förbättrar sensationerna vid slag.
  • Glasfiberansikten, vilket förbättrar dess spelbarhet och gör det lättare att leka med det.
  • Förstärkt struktur för en stabil träff utan vridning.
  • Avancerad serie München 2022 Padel rackets.

Vem är det till? Fokuserad på spelaren på medellång eller hög nivå, som gillar att ha kontroll över bollen samt ett bra slag, eftersom på grund av sin form och balans kan Ungravity definieras som mångsidig, så det hjälper oss att få våra bästa skott .

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det ger ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris, så blir det en av allmänhetens favoriter. Den har också en svart design, grå logotyp och turkosa detaljer som gör den verkligt spektakulär.

Ta reda på mer om varumärket MUNICH

Njut av denna sport med Munich Sport, ett prestigefyllt märke av sportutrustning som kommer in på padel denna säsong. Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen.

Få i vår webbutik den nya kollektionen av Padel rackets, skor och andra tillbehör till bästa pris. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter