Munich X-Flow 2023
  • Munich X-Flow 2023
  • Munich X-Flow 2023

Munich X-Flow 2023

PVP: 2 413,40 kr
1 315,85 kr
-46% Munich
Munich Munich X-Flow XFLOW | Upptäck Munich X-Flow 2023, ett padelracket med oöverträffad precision och kvalitet. Idealisk för avancerade spelare. Upptäck spelets utveckling!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Munich X-Flow Padelracket

Dyk in i padelvärlden med den exklusiva Munich X-Flow 2023. Designad för de spelare som söker prestanda, precision och kvalitet, kommer detta padelracket att ta dig till en ny nivå. Med dess kolfiberkonstruktion och 12k vävning i bladen, lovar det hållbarhet och styrka i varje slag.

Modellen Munich X-Flow 2023 handlar inte bara om kraft och kontroll, den utmärker sig även med sin sofistikerade design och premiummaterial. Om du letar efter ett padelracket som perfekt kombinerar stil och funktionalitet, leta inte längre.

Egenskaper för padelracket Munich X-Flow 2023

  • Padelracket med stor kontroll och brett slagområde.
  • Rund form och låg balans för precision i varje slag.
  • Konstruktion i kolfiber och 12k vävning i bladen.
  • Rå yta för att uppnå bättre bollrotation.
  • Förstärkt struktur som förhindrar skador och vibrationer.
  • Ingår i padelracketkollektionen Munich 2023.

Vem är den avsedd för?

Detta padelracket är perfekt för avancerade spelare som dominerar baksidan av padelbanan. Den rekommenderas särskilt för de som söker exceptionell kontroll i sina slag, skickar djupa bollar och utför väggavslut med precision.

Varför kommer du att gilla den?

Inte bara för att den ger dig en överlägsen upplevelse på padelbanan, utan även för att du kommer att förtjusas av dess exklusiva och sofistikerade design. Munich X-Flow 2023 är den perfekta kombinationen av prestanda och estetik för de mest krävande spelarna.

Lär dig mer om varumärket Munich

Märket Munich har varit en pelare inom sportvärlden sedan dess början. Känd för sitt åtagande om kvalitet och innovation har Munich etablerat sig som ett pålitligt märke bland padelproffs och entusiaster.

Genom åren har Munich visat en oöverträffad förmåga att kombinera toppmodern teknik med eleganta designer. Varje produkt reflekterar deras passion för sport och deras önskan att ge spelare verktyg som förbättrar deras spel och stil.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter