Munich X-Faith 2023
  • Munich X-Faith 2023
  • Munich X-Faith 2023

Munich X-Faith 2023

PVP: 1 535,25 kr
986,76 kr
-36% Munich
Munich X-Faith XFAITH | Skaffa Munich X-Faith 2023, ett padelracket med hög precision och spektakulär design. Kraft och kontroll i dina händer för att förbättra ditt spel
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Munich X-Faith Padelracket

Vi presenterar Munich X-Faith 2023, ett högpresterande padelracket designat för överlägsen spelbarhet. Dess glasfiberkonstruktion och runda form ger en oöverträffad känsla, medan kolfiberstrukturen säkerställer hållbarhet och styrka. Om du söker ett racket som förlåter dina misstag och ger dig kontroll och kraft är Munich X-Faith 2023 ditt perfekta val.

Med en kombination av blå färger och gröna detaljer kommer du inte bara att skina på padelbanan genom ditt spel, utan också genom den attraktiva designen som Munich har infört i denna modell. Det är frukten av innovation och engagemang från ett ledande varumärke inom padelvärlden.

Egenskaper för padelracket Munich X-Faith 2023

  • Konstruktion i glasfiber för snabb anpassning.
  • Rund form och låg balans som förlåter dina misstag.
  • Oöverträffad känsla tack vare den inre EVA-gummi-kärnan.
  • Kolfiberstrukturen garanterar större hållbarhet.
  • Förstärkt brygga för överlägsen stabilitet och vibrationseliminering.
  • Tillhör Munich 2023 padelracketkollektionen.

Vem är den avsedd för?

Munich X-Faith 2023 är idealisk för avancerade och mellannivåspelare som önskar ett hanterbart kontrollracket. Med sin breda sweet spot är den perfekt för att korrigera sneda slag och förbereda spelet från baksidan av padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Förutom att erbjuda en jämförelsefri prestanda, utmärker sig Munich X-Faith 2023 med sin spektakulära finish. Kombinationen av blå toner och gröna detaljer kommer att få dig att sticka ut, vilket gör detta racket till den perfekta balansen mellan estetik och funktionalitet.

Läs mer om varumärket Munich

Varumärket Munich har varit en pelare inom sportvärlden i decennier. Från början har det engagerat sig för excellens, innovation och design, vilket har gett det ett oöverträffat rykte inom padelsektorn.

Med en rik historia av att producera högkvalitativ utrustning kombinerar Munich avancerad teknologi med felfri estetik. Deras produkter uppfyller inte bara förväntningarna, utan överträffar dem, sätter trender och lämnar ett bestående intryck på padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter