Munich Atmosphere 2022
  • Munich Atmosphere 2022
  • Munich Atmosphere 2022

Munich Atmosphere 2022

PVP: 1 086,03 kr
1 031,18 kr
-6% Munich
padel racket Munich Atmosphere 2022 | Balans mellan kraft och kontroll med detta padel racket från München, en mellanmodell som kombinerar märkets bästa kvalitet och design till ett oslagbart pris
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 11 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Munich Atmosphere Roja

Höj din nivå med den nya Munich Padel 2022-racketkollektionen. Få dina bästa bilder från alla delar av banan med det röda Atmospherepadellracket, en modell av mellanserien som gynnar spelarens utveckling. Det är ett mångsidigt padel racket eftersom det har en rund form med balans i mittområdet.

Å andra sidan kommer du att njuta av en solid struktur eftersom kol har använts i det rörformiga området. Glasfiber har använts för ansiktena, ett mer flexibelt material som ökar sensationer och spelbarhet. För att avsluta kommer du att njuta av en fantastisk bollutgång tack vare eva gummikärnan.

Munich Atmosphere svart och rött, funktioner

  • Munich Atmosphere 2022 erbjuder en bra balans mellan kraft och kontroll.
  • Halvmjuk touch tack vare det mjuka eva-gummit inuti.
  • Glasfiberyta för bättre spelbarhet.
  • Rörformig yta i kol, vilket gör den mer motståndskraftig mot stötar.
  • Runt format med medium balans som gör det till ett balanserat padel racket.
  • Oslagbara förnimmelser när man slår med eva-gummit inuti.
  • Ny kollektion av Munich Padel 2022 Padel rackets.

Vem är det till? Fokuserad på idrottare på hög eller medelhög nivå som vanligtvis spelar flera gånger i veckan och behöver ett mångsidigt racket, det vill säga en som är välbalanserad och erbjuder den kraft och kontroll som idrottaren behöver i varje åtgärd.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den vid första anblicken för den här säsongen kommer den tillbaka med en svart design med en grå logotyp och hela ramområdet i rött. En mycket elegant design som kommer att göra dig till centrum för uppmärksamheten.

Ta reda på mer om varumärket MUNICH

Njut av denna sport med Munich Sport, ett prestigefyllt märke av sportutrustning som kommer in på padel denna säsong. Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen.

Få i vår webbutik den nya kollektionen av Padel rackets, skor och andra tillbehör till bästa pris. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm År: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter