Munich X-HEAL 2023
  • Munich X-HEAL 2023
  • Munich X-HEAL 2023

Munich X-HEAL 2023

PVP: 2 172,06 kr
1 425,55 kr
-35% Munich
Munich X-HEAL HEAL23 | Upptäck padelracket Munich X-HEAL, det perfekta valet för padelspelare som söker överlägsen kontroll och komfort i spelet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 15 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Munich X-HEAL Padelracket

Om du är passionerad för padel och letar efter ett padelracket med utmärkta prestanda är Munich X-HEAL padelracket ditt bästa val. Tillverkad av Munich, ett av de mest erkända märkena inom sportvärlden, är X-HEAL designad för att ge dig exceptionell kontroll vid varje slag. Med banbrytande teknik och en konstruktion av hög kvalitet kommer detta padelracket att ge dig oslagbar prestanda på banan.

Egenskaper hos Munich X-HEAL padelracket

  • Rund format med Control Shape-teknik för bättre kontroll över slaget.
  • Ram av dubbelt rörformigt 100% kolfiber för ökad hållbarhet och styrka.
  • Inre kärna av 100% kolfiber 12K för enastående kraft.
  • Yttre kärna Black EVA Core för utmärkt stötdämpning.
  • Vikt från 360 till 375 gram, medium balans och en profil på 38 mm för optimal hanterbarhet.
  • Tillhör Munich Padel 2023 kollektionen.

Vem är den avsedd för?

Munich X-HEAL padelracket är avsett för spelare som regelbundet spelar padel och söker ett kontrollracket som låter dem hantera spelet med precision och komfort. Tack vare dess runda form och avancerade teknologier är det idealiskt för dem som söker överlägsen prestanda på banan.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Munich X-HEAL padelracket eftersom det kombinerar en elegant design med stor spelkomfort. Dess grova yta gör det enkelt att utföra lyftslag, och dess kolfiberkonstruktion garanterar hög hållbarhet och styrka. Dessutom har den teknologier som Maximum Shield och Comfort Hit Area som ger en exceptionell spelupplevelse.

Lär dig mer om märket Munich

Munich är ett märke med en lång historia inom sportvärlden, känt för sin kvalitet och design på sportprodukter. Från början har Munich ägnat sig åt att erbjuda högkvalitativa utrustningar som uppfyller behoven hos de mest krävande spelarna. Deras engagemang för innovation och kvalitet återspeglas i varje produkt, som Munich X-HEAL padelracket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm År: 2023 Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter