Munich X-Soul 2023
  • Munich X-Soul 2023
  • Munich X-Soul 2023

Munich X-Soul 2023

PVP: 1 974,60 kr
1 206,15 kr
-39% Munich
Munich X-Soul XSOUL | Upptäck revolutionen i kraft och kontroll med den röda Munich X-Soul, skapad för krävande spelare, den är din perfekta partner för att spela nära nätet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Munich X-Soul Padelracket

Designad för att dominera varje poäng på padelbanan är Munich X-Soul 2023 det perfekta valet för spelare som söker en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Tillverkad med högkvalitativa material, dess tårformade design och höga balans resulterar i en explosion av kraft vid varje slag.

Varumärket Munich fortsätter att innovera, och Munich X-Soul 2023 är ett tydligt exempel på deras engagemang för prestanda och design. Kombinationen av 3k-karbon och dess Black EVA-kärna lovar inte bara hållbarhet, utan också oöverträffade känslor på banan.

Egenskaper för padelracket Munich X-Soul 2023

  • Tårformad design som ger extra kraft.
  • Konstruktion i 3k-kolfiber garanterar hållbarhet.
  • Black EVA-kärna för oöverträffade känslor av kraft och kontroll.
  • Grov yta som ger mer effekt till dina slag.
  • Kolfibertub för ökad styvhet och precision vid slag.
  • Ingår i Munich 2023 padelracket kollektion.

Vem är den avsedd för?

Denna padelracket är särskilt designad för den offensiva spelaren som har en finslipad teknik och älskar att dominera spelet nära nätet. Dess kraftfulla natur gör den idealisk för spelare som vill dominera på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Den kommer inte bara att ge dig en oöverträffad upplevelse på banan, men kommer också att förtrolla dina ögon med sin iögonfallande röda design med gula detaljer. Munich X-Soul 2023 är den perfekta kombinationen av kraft, kontroll och estetik.

Lär dig mer om varumärket Munich

Varumärket Munich har varit en referens inom sportvärlden sedan början. De har alltid utmärkt sig för sitt engagemang för innovation, kvalitet och design, vilket etablerar dem som en standard inom padelindustrin.

Genom åren har Munich kombinerat avancerad teknologi med felfri estetik, skapar produkter som inte bara uppfyller kraven från de mest krävande spelarna, men också sätter trenden på padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter