Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Munich Atomic 2022
  • Munich Atomic 2022
  • Munich Atomic 2022

Munich Atomic 2022

PVP: 2 303,15 kr
2 083,75 kr
-10% Munich
padel racket Munich Atomic 2022 | Njut av kraft och kontroll med detta padel racket från München, en mycket välbalanserad modell som hjälper dig att få ditt bästa spel i alla spelaktiviteter
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Munich Atomik svart och gult padel racket

Välj ditt vinnande svärd i den nya Munich 2022 racketkollektionen. Där hittar du modeller lika kompletta som till exempel den svarta och gula Atomik padel racket. Det är ett mångsidigt padel racket som tack vare sin konstruktion med 3k-tyg ger extra kraft, eftersom den är styvare.

Den bibehåller tårformatet och medelbalansen, så den är väldigt välbalanserad. Den genererar också mycket bra förnimmelser när man slår med EVA-skummet inuti och låter bollen snurra med grovheten i sina plan. Dessutom är strukturen mycket solid eftersom tuben är gjord av kol och hjärtats design ger stabilitet.

Munich Atomik svart och gult, egenskaper

  • Yta på Munich Atomik 2022 i 3k kolfibertyg som ger den större styvhet.
  • Större förnimmelser när man slår med kärnans eva-gummi.
  • padel racket balanserad av sitt överdimensionerade format med medium balans.
  • Grov konsistens som gör att du kan ge mer effekt till dina slag.
  • Rörram i 100 % kol, vilket ger större motstånd.
  • Extra kraft tack vare sin halvhårda touch.
  • Bekvämare grepp med nya X-grip Ergonomic.
  • Samling av racket för män Munich Padel 2022.

Vem är det till? Lämplig för spelare på hög nivå som letar efter ett mångsidigt padel racket med en hårdare touch, eftersom den nya Atomik tack vare de använda materialen erbjuder extra kraft för att ta kraftfulla skott nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess prestanda på banan, utan också för dess fantastiska design. Den här säsongen kommer den tillbaka med svart finish, grå logotyp och andra detaljer i fluorescerande gult, utan tvekan en av de vackraste i kollektionen!

Ta reda på mer om varumärket MUNICH

Njut av denna sport med Munich Sport, ett prestigefyllt märke av sportutrustning som kommer in på padel denna säsong. Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen.

Få i vår webbutik den nya kollektionen av Padel rackets, skor och andra tillbehör till bästa pris. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter