Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Munich Electro 2022
  • Munich Electro 2022
  • Munich Electro 2022

Munich Electro 2022

PVP: 2 523,10 kr
2 248,31 kr
-11% Munich
padel racket Munich Electro 2022 | En av de mest kraftfulla racket i München återvänder, en modell för avancerade spelare med bra slag och halvhård touch som också sticker ut för sin design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Munich Electro Black and Gold

Ta ut ditt mest aggressiva spel med Electro padel racket i svart och guld, en modell från den nya Munich Padel 2022-kollektionen. Den kännetecknas av sin stora punch eftersom den bibehåller diamantformatet och den höga balansen. Det uppvisar också grovhet på ansiktena, så att du kan skriva ut större effekter i alla dina bilder.

Å andra sidan kommer du att njuta av fantastisk prestanda på banan eftersom den samlar de bästa materialen. Strukturen är gjord av kol, ett material som ger den större motståndskraft och 12k tyg har använts på planen för en torrare touch. Dessutom har svart eva-gummi införlivats inuti för att inte tappa känseln vid slag.

Munich Electro svart och guld, funktioner

  • Diamantformat med hög balans mellan Munich Electro 2022 som förbättrar dess kraft.
  • Svart eva gummi inuti för att inte tappa känslor eller kontroll.
  • Större motstånd tack vare dess 100 % kolkonstruktion.
  • Power racket för avancerade spelare.
  • Förstärkt struktur, som genererar en stabilare träff och är torsion.
  • 12k tygyta, vilket ger den större hårdhet.
  • Grov konsistens som ger bättre kontakt med bollen och därmed bättre effekter.
  • Tillgänglig i Munich Padel 2022 attackracketkatalog.

Vem är det till? Indicerat för erfarna spelare som gillar att spela nära nätet eftersom det är en powerracket, så sweet spot är överst och detta ökar slagkraften i volley och spikar.

Varför kommer du att gilla det? Utan tvekan för sin fantastiska design. Vi försäkrar dig att du kommer att vara i centrum för uppmärksamheten tack vare dess svarta finish med en central logotyp och andra detaljer i guld, en av de vackraste i kollektionen!

Ta reda på mer om varumärket MUNICH

Njut av denna sport med Munich Sport, ett prestigefyllt märke av sportutrustning som kommer in på padel denna säsong. Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen.

Få i vår webbutik den nya kollektionen av Padel rackets, skor och andra tillbehör till bästa pris. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter