Joma Slam grönt 2023
  • Joma Slam grönt 2023

Joma Slam grönt 2023

PVP: 1 535,80 kr
1 425,55 kr
-8% Joma
Joma Slam Pro grönt padelracket | Ta ut bollen x 3 med lätthet med det nya Joma Slam Pro padelracket i grått och grönt, tillverkat av 3k-tyg, svart eva-gummi och antivibrationssystem
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Joma Slam grönt padelracket

Skaffa de bästa produkterna för att spela padel i vår padelbutik online, där du redan nu kan få Jomas nyheter för 2023. Få ut mer av anfallsspelet med det nya grå och gröna Slampadelracket, designad i diamantformat och med lite hög balans .

Även om den är kraftfull ger den också mycket goda förnimmelser när man slår tack vare det svarta eva-gummit i kombination med det nya VIBRA - OUT-systemet som eliminerar upp till 40 % av vibrationerna som genereras när man slår bollen. Slutligen har den en ramkonstruktion i kol tillsammans med FlexSHIELD 3K-fibrer för ytan.

Joma Slam Pro i grå och gröna detaljer, egenskaper

  • Joma Slam grågrön är ett kraftracket, perfekt för avancerade spelare.
  • Designad i diamantform och med en något hög balans.
  • Solid och styv struktur tack vare kolröret och den nya hjärtdesignen.
  • Flats med FlexSHIELD 3K-fibrer som garanterar bästa prestanda på banan.
  • Den innehåller en svart eva-gummikärna med vilken dess beröring är enastående.
  • Den har ett åttkantigt handtag som förbättrar greppet.
  • Du kommer att kunna spela utan armbesvär eftersom dess VIBRA-OUT-system absorberar stöten mycket bra.
  • Ny kollektion av högpresterande racket Joma Padel 2023.

Vem är det till? Det är fokuserat på avancerade spelare med en mer offensiv profil, som spelar nära nätet och gillar att slå bollen hårt, eftersom den nya Slam kommer att hjälpa oss att ge mer fart på våra skott med liten ansträngning.

Varför kommer du att gilla det? För estetiskt kommer den att hypnotisera dig eftersom den har en reflekterande finish som drar till sig mycket uppmärksamhet. Så den kombinerar färgen svart tillsammans med detaljer och reflekterande grön logotyp, så den ändrar färg efter rörelse.

Upptäck mer om varumärket JOMA SPORT

Varumärket Joma Sport är känt för alla idrottare, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padel, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padelracket.

Alla dess produkter har en exceptionell kvalitet, eftersom mycket arbete ägnas åt att forska och anpassa den nya tekniken i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi försäkrar dig om den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter