Joma Slam svart rosa fluor 2023
  • Joma Slam svart rosa fluor 2023
  • Joma Slam svart rosa fluor 2023

Joma Slam svart rosa fluor 2023

PVP: 2 194,00 kr
1 974,05 kr
-11% Joma
Joma Slam svart rosa fluor SLAMFLUOR | Upptäck Joma Slam 2023 padelrack, med en rosa fluor design. Perfekt för spelare som söker både kraft och exceptionell design. Känn skillnaden i varje slag!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Joma Slam svart rosa fluor padelrack 2023

Dyk ned i padelvärlden med Joma Slam padelrack svart rosa fluor från 2023. En juvel designad för dem som strävar efter perfektion i varje slag. Med en ideal balans mellan kraft och design kommer detta padelrack att bli din perfekta partner på padelbanan. Dess tillverkning med högkvalitativa material garanterar en oslagbar prestanda. Nu är det dags att ta ditt spel till nästa nivå!

Egenskaper för Joma Slam svart rosa fluor padelrack

  • Form: Diamant, perfekt för spelare som söker mer kraft.
  • Kärna: EVA SOFT, ger hållbarhet och kraft i varje slag.
  • Yta: Tillverkad av 3k kolfiber.
  • Tjocklek: 38 mm, den mest optimala och vanliga tjockleken för professionella padelrack.
  • Balans: Hög, för att ge bollen extra skjuts.
  • Ingår i Jomas padelrackkollektion 2024.

Vem är den avsedd för?

Denna design är avsedd för de spelare som inte bara söker kraft, utan även kvalitet och design i sin utrustning. Perfekt för dem som värderar ett utmärkt pris-kvalitetsförhållande och vill sticka ut på banan med en unik design.

Varför kommer du att gilla den?

För att mer än bara ett padelrack, är Joma Slam svart rosa fluor en avsiktsförklaring. Med sin kraftfulla prestanda och design i rosa fluor färg, passar den de mest krävande spelarna som vill göra skillnad i varje spel.

Lär känna mer om märket Joma

Joma, ett märke med årtionden av erfarenhet inom sportvärlden, har etablerat sig som en referenspunkt för innovation och kvalitet. Sedan början har de strävat efter att erbjuda idrottare de bästa verktygen för att nå sina mål. Deras engagemang för excellens återspeglas i varje produkt de släpper ut på marknaden.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter