Pack 3 Botes Joma Tournament
  • Pack 3 Botes Joma Tournament

Pack 3 Botes Joma Tournament

PVP: 197,46 kr
164,00 kr
-17% Joma
3 burkar Joma Tournament-bollar | Njut av ett dynamiskt spel med detta paket Joma padelbollar, du får 3 burkar bollar till bästa pris och lång hållbarhet

Förpackning med 3 burkar Joma Tournament-bollar

Njut av alla tillbehör du behöver till bästa pris i vår webbutik. Spara pengar genom att köpa paketet med 3 burkar med turneringsbollar i gult från Joma, bollar med fantastiskt värde för pengarna så att du kan tävla eller träna medan du njuter av ett livespel.

De är gjorda med kvalitetsmaterial för att uppnå bästa prestanda.De är också gula till färgen så de ger bra sikt på banan och håller trycket längre, eftersom burkarna är ordentligt stängda för att inte tappa egenskaper.

Paket med 3 Joma Tournament jackpots, funktioner

  • Med Joma Tournament-paketet får du billigare bollar.
  • Du kommer att ha en mycket livlig båt.
  • Kvalitetsmaterial för att förlänga dess livslängd.
  • Gul boll för att ge en bra vision.
  • All kvalitet av märket till ett bra pris.
  • Ny modell av Joma 2022 paddelbollar.

Vem är det till? Lämplig för både att tävla och spela med vänner, eftersom de tack vare kombinationen av material erbjuder bra prestanda på banan, bibehåller sina egenskaper och optimalt tryck hela tiden.

Varför kommer du att gilla det? För det är en av märkets nyheter, där kvalitetsmaterial har använts för att uppnå ett spektakulärt slutresultat. Dessutom, genom att köpa detta paket med paddelbollar sparar du pengar, eftersom de är billigare än om du köper dem individuellt.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features År: 2022
Våra bästa produkter