Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Joma cortas blancas coral
  • Muñequeras Joma cortas blancas coral

Korta vita korall Joma armband

PVP: 87,21 kr
65,27 kr
-26% Joma
Joma Short White Coral Padel Armband | Tävla bekvämt även på sommaren med de korta vita och korallarmbanden från varumärket Joma, perfekta för att ta bort svett från ansiktet

Joma små armband i vitt och korall

Låt ingenting stoppa dig när du går och spelar padel med den nya kollektionen av tillbehör från varumärket Joma. Upptäck de korta vita armbanden och korallarmbanden, ett perfekt tillbehör för att bekämpa svett under årets varmaste dagar.

För att svett inte ska samlas har de tillverkats med material som bomull som hjälper till att svettas snabbare. Dessutom är den också perfekt för personer som vill förebygga en skada eftersom den hjälper till att undvika dåliga rörelser i handleden.

Vita och korall korta Joma-armband, funktioner

  • Short White Coral Joma passar handleden samtidigt som den följer rörelserna.
  • Absorberar och driver ut svett för att förhindra ansamling.
  • De är korta i storleken och säljs i förpackningar om två.
  • De hjälper till att förhindra handledsskador.
  • Hälften vit och hälften korall design.
  • Nya Joma-tillbehör för padel 2022.

Vem är det till? Till alla spelare som är försiktiga och vill undvika skador då det hjälper till att rätta till dåliga rörelser och till personer som vill spela bekvämt och att racket glider ur händerna hela tiden medan man spelar.

Varför kommer du att gilla det? För inte ens värmen kommer att hindra dig från att gå och spela padel och du kan även bära en design i vitt och korall med logotypens detalj i svart. En kombination som säkert kommer att glädja alla som ser den!

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för dess skor. Ett namn som vi med åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features År: 2022
Våra bästa produkter