Cubo Bullpadel GB1201 Micro Perforados 50 unidades
  • Cubo Bullpadel GB1201 Micro Perforados 50 unidades

Bullpadel GB1201 Micro Perforated Cube 50 enheter

PVP: 657,65 kr
569,89 kr
-14% Bullpadel
Bullpadel Drum GB1201 Micro Perforated Overgrips 50 enheter | Undvik att svettas i händerna med dessa mikroperforerade Bullpadel-övergrepp, nu i en kub av svarta och vita enheter för att spara pengar
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Skopa med övergrepp Bullpadel 50 svartvita enheter

Vi erbjuder dig hinken med Bullpadel GB1201 Micro Perforated overgrips i svart och vitt i 50 enheter, det bästa sättet att få slut på svettningar i dina händer och förhindra att racket glider under de varmaste dagarna.

Du kommer att få de bästa känslorna med sin mikroperforerade design, eftersom den torkar snabbt och absorberar överflödig svett. De är också billiga övergrepp eftersom du med kuben av enheter sparar pengar och du kommer att kunna kombinera dem med din racket eftersom designen är i svart och vitt.

Bullpadel kub 50 mikro perforerade enheter, egenskaper

  • Med Bullpadel GB2101 Micro Perforated har du 50 enheter svarta och vita övergrepp
  • Minskad vikt och tjocklek för att inte tappa känslor.
  • Mikroperforerad finish och svartvit färg.
  • De uthärdar flera spel som erbjuder den bästa prestandan.
  • Trumma med 50 enheter, de kommer ut bättre än om du köper dem individuellt.
  • Ingår i Bullpadel padeltillbehörskatalogen.

Vem är det till? Indicerat för alla man eller kvinna som spelar padeltennis och som behöver anpassa greppet efter sin hand förutom att ha ett stadigt grepp om padel racket.

Varför kommer du att gilla det? För tack vare den perforerade texturen påskyndar de torkningen och ger en torr touch, även under sommaren. De är också billigare än om du köper dem i paket om 3 enheter, du kommer att spara pengar!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler litar på BullPadel Sport, ett varumärke med en lång historia som har kunnat anpassa sig till den nya tiden. Den här säsongen designar den om alla sina skor, utrustning, väskor och Padel rackets så att allmänheten kan njuta av bästa prestanda.

Ett bevis på detta är att professionella spelare som Paquito Navarro, Maxi Sánchez eller Alejandra Salazar är en del av deras lag och representerar företaget på alla banor. Vänta inte längre och njut av en unik upplevelse..

Features År: 2021
Våra bästa produkter