Overgrips Head XtremeSoft Amarillos
  • Overgrips Head XtremeSoft Amarillos

Overgrips Head XtremeSoft gul

PVP: 87,21 kr
60,47 kr
-31% Head Padel
Overgrips padel Head XtremeSoft | Förbättra greppet på ditt padel racket med dessa Head padelovergrips, till försäljning i förpackningar om 3 och designade med en tunn tjocklek, slät yta och gul färg
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Overgrips padel Head XtremeSoft gul

Låt inte racket glida ur dina händer med de senaste tillbehören från Head Padel 2020. Köp XtremeSoft Yellow overgrips, en utgåva som matchar Alpha Pro V. De säljs i förpackningar om 3 enheter och har en tjocklek på 0,50 millimeter.

Således har de en fin design, så att du inte förlorar känslor när du slår. Material av hög kvalitet har använts för deras tillverkning för att uppnå en lång livslängd och de är också de föredragna övergreppen av Sanyo Gutiérrez.

Overgrip Head XtremeSoft gul, funktioner

  • Head XtremeSoft Yellow 2020 Overgrips matchar nya Alpha Pro V
  • Används av Sanyo Gutierrez.
  • Köp dem i förpackningar om 3 enheter och fluorfärg.
  • De hjälper dig att hålla padel racket hårt och undvika fukt i händerna.
  • Smal design och bibehåller sin prestanda längre.
  • Katalog över tillbehör för Head Padel-spelare.

Vem är det till? De kan användas av alla typer av spelare, både proffs och nybörjare som vill anpassa greppet på sitt racket efter sina behov eller som har problem med att svettas i händerna, eftersom huvudövergreppen är mycket absorberande.

Varför kommer du att gilla det? Vid första anblicken tack vare sin spektakulära design i fluorgult. De har gett den den här färgglada designen så att du kan kombinera den med nya Graphene Alpha Pro V, en av de mest sålda huvudracket i en begränsad upplaga för dess 5-årsjubileum.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Head Sports rykte inom racketsporter är välkänt. Han har utrustat de bästa padeltennisspelarna under en tid och har varit representerad i WPT av Sanyo Gutierrez eller Ari Sánchez.

Upptäck dess omfattande katalog med padel racket, skor, kit och andra tillbehör anpassade för hela allmänhetens behov och med oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med dess nya padelkatalog, du kommer att älska den!

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter