Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Head Padel Pro S 6 Rör
  • Pack Head Padel Pro S 6 Rör

Pack Head Padel Pro S 6 Rör

PVP: 534,24 kr
349,95 kr
-35% Head Padel
6 Rör Head Padel Pro S bollar | Spara pengar med detta paket med 6 burkar Head Padel-bollar eftersom de är billigare och du kommer att njuta av den bästa prestandan under hela matchen

6 Rör Head Padel Pro S padelbollar

Vi har ett brett utbud av paddelbollar i vår webbutik. Skaffa paketet med 6 burkar Head Padel Pro S bollar, den snabbaste bollen på marknaden. För detta har den tillverkats med en ny kärna och fått mer press.

På så sätt erbjuder den en livligare pott för att njuta av ett dynamiskt spel. De är också gjorda av kvalitetsmaterial, så de behåller sin prestanda längre och du behöver inte byta dem mitt i matchen.

Paket med 6 båtar head padel pro S, egenskaper

  • Med paketet med 6 burkar Head Padel Pro S bollar kommer du att njuta av de bästa paddelbollarna.
  • De erbjuder ett snabbare och mer dynamiskt spel.
  • Förnyad kärndesign för ökad hållbarhet.
  • Perfekt för att spela i kustområden.
  • De har mer tryck än Head Padel Pro 3B.
  • Tillgänglig i Head Padel 2020 bollkatalog.

Vem är det till? Riktar sig till spelaren som tränar och tävlar professionellt då de är snabbast på marknaden, så du kan bestämma när du ska få fart på ditt spel och vinna matchen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är billiga paddelbollar, eftersom du sparar pengar genom att köpa paketet med 6 båtar. Dra nytta av våra rabatter på paddelbollar och få de som spelare föredrar i vår webbutik.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Upptäck den kompletta Head Padel-kollektionen med en mängd olika Padel rackets som kommer att glädja den mest krävande publiken. Varje säsong innehåller de senaste tekniska framstegen och råvarorna för att uppnå högkonkurrenskraftiga produkter för alla användare.

Dessutom vinner professionella spelare med Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez som en del av sitt lag och representerar företaget på alla banor och vinner turneringar med sina officiella produkter.

Features År: 2020
Våra bästa produkter