Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack 6 Botes Pelotas Head Padel Pro 3B
  • Pack 6 Botes Pelotas Head Padel Pro 3B

Pack 6 burkar Balls Head Padel Pro 3B

PVP: 493,10 kr
317,58 kr
-36% Head Padel
Spara pengar med paketet med 6 burkar Head Padel Pro-bollar, de är de officiella bollarna i World Padel Tour och som de bästa spelarna spelar med

Förpackning med 6 burkar Head Padel Pro-kulor

Vi ställer till ditt förfogande en av de bästa bollarna för att spela padel i ett paket med billiga paddelbollar . Köp paketet med 6 burkar Head Padel Pro 3B-bollar, de som föredras av professionella spelare och med vilka den viktigaste kretsen är omtvistad: World Padel Tour.

Kvalitetsmaterial har använts i deras tillverkning, så de ger en levande, enhetlig båt och håller trycket längre. Filten har också förstärkts och du kan även få 6 burkar x 3 enheter, du kommer att spara pengar!

Paket med 6 båtar head padel pro, funktioner

  • Med detta paket med huvudpaddelbollar kommer du att ha 6 båtar x 3 enheter.
  • Gul design för bra sikt på banan.
  • De behåller sina fördelar under en längre tid.
  • Ny konstruktion med starkare komponenter.
  • Officiell boll i WPT.
  • Katalog över tillbehör för att spela padel Head Padel.

Vem är det till? Perfekt för hög tävling då det är en tålig padelboll som håller trycket och ger en perfekt studs under hela tävlingen. Inget mer att ändra dem efter matchen!

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att spela med de bästa paddelbollarna, de som används av professionella WPT-spelare. Dessutom blir de billigare om du köper dem i en förpackning med 6 flaskor än om du köper dem var för sig.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Upptäck den kompletta Head Padel-kollektionen med en mängd olika Padel rackets som kommer att glädja den mest krävande publiken. Varje säsong innehåller de senaste tekniska framstegen och råvarorna för att uppnå högkonkurrenskraftiga produkter för alla användare.

Dessutom vinner professionella spelare med Fernando Belasteguín, Sanyo Gutierrez eller Eli Amatriain som en del av sitt lag och representerar företaget på alla banor och vinner turneringar med sina officiella produkter.

Våra bästa produkter