Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPMU221 Green Fluor Black Armband
  • Bullpadel BPMU221 Green Fluor Black Armband

Bullpadel BPMU221 Green Fluor Black Armband

PVP: 131,64 kr
120,12 kr
-9% Bullpadel
Padelarmband Bullpadel BPMU221 Green Fluor Black | Kämpa mot sommaren med Bullpadels accessoarkollektion, i dem kan du hitta de perfekta långa BPMU221-armbanden för att undvika svett

Långa armband Bullpadel BPMU221 Grön och Svart

Ta en titt på den nya tillbehörskollektionen Bullpadel 2022. I den hittar du BMPU221 padelarmband med en mycket slående design, ett i svart med detaljer i neongult och ett annat i grönt med logotypen i marinblått, perfekt för de flesta vågad.

Trots att de är medelstora så slutar de inte att överraska vad gäller absorption tack vare de använda materialen, som bomull eller polyester, som också ger stor hållbarhet även efter tvätt. Spandex har också använts vilket ger en bra passform på handleden men utan att hindra rörelsen.

Långa armband Bullpadel BPMU221 Grön fluorsvart, egenskaper

  • Bullpadel BPMU221 Green Fluor Black är medelstora
  • Tillverkad av 70% bomull, 25% polyester och 5% spandex.
  • De säljs i förpackningar med två enheter, var och en i olika färger.
  • De absorberar all svett från armar och ansikte.
  • De hjälper till att undvika dåliga rörelser.
  • Katalog över tillbehör för att spela padel Bulpadel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till alla människor som spelar padeltennis eller sportar ofta och som vill tävla med kvalitetstillbehör, det vill säga som hjälper dem att ge sitt bästa och även skyddar sig mot svettningar.

Varför kommer du att gilla det? På grund av dess coola design eftersom de inte är samma. Den ena är i svart med gula detaljer och den andra i grönt med marinblå logotyper, så att du kan kombinera dem med alla dina kit och visa upp en mest originell design.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

BullPadel gör det enkelt för dig att njuta av de bästa sensationerna på banan med sin breda samling av Padel rackets med modeller för alla smaker. Så mycket att det har topp tio spelare bland sina led.

Några av dem är Paquito Navarro, Maxi Rodriguez, Alejandra Salazar eller Delfi Brea som tävlar med sina vapen för att besegra sina rivaler. Gå med dem och njut av deras breda utbud av produkter med bästa valuta för pengarna.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter