Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Vibora 12cm Blanca
  • Muñequera Vibora 12cm Blanca

Vibora Armband 12cm Vit

PVP: 54,85 kr
49,37 kr
-10% Vibora
Armband till padel Vibora 12cm Vit | Få det bästa priset för detta armband för att spela Vibora padel, ett tillbehör som bekämpar överdriven svettning och förhindrar dåliga gester

Långt armband 12cm Vibora i Vit

Vi kan lugnt säga att Vibora har tänkt på varje detalj i sin nya kollektion av padeltillbehör. Köp det långa armbandet i vitt och logotypen i svart, perfekt för svett för att inte hindra ditt spel.

De har tillverkats med en blandning av högkvalitativa tyger som 69% bomull, 22% polyamid, 5% viskos och 4% elastan. Det behåller också sina fördelar över tid och du kan få det individuellt.

Långt armband i vit och svart logotyp, funktioner

  • Individuell blister av Viper 12cm Vit.
  • Den har en ganska lång storlek, cirka 12 centimeter.
  • Perfekt passform med sina elastiska fibrer.
  • De absorberar överskott under höga temperaturer.
  • De håller och förhindrar obehag i leden.
  • Nya långa armband från Vibora Padel 2022.

Vem är det till? För alla män eller kvinnor som brukar träna och tävla på sin bästa nivå och behöver ett tillbehör för att torka svettdropparna från armarna eller ansiktet så att inget stör dem.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett viktigt tillbehör för varmt väder, eftersom inte en enda droppe svett slipper ut. Dessutom kan du inte bara få dem i vitt, utan de finns även i andra färger.

Ta reda på mer om varumärket ViBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter